自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

梁思浩又開番台,今次佢自己做唔係d100合作
https://www.youtube.com/watch?v=ms1wxH75yfo

男爵府

回覆樓主:

其實唔明,佢點解淨係搵錢,都唔結婚,男又好女又好,佢唔想有個家,有個親人關心吓佢嫁咩~~

公爵府

爽爽 發表於 20-10-25 02:04
其實唔明,佢點解淨係搵錢,都唔結婚,男又好女又好,佢唔想有個家,有個親人關心吓佢嫁咩~~
...

吾係中過兩次六合彩咩?

應該好有$

男爵府

bbyou 發表於 20-10-25 02:10
吾係中過兩次六合彩咩?

應該好有$

未就係話,咁有錢都唔諗住有個家。
佢個時賣左間糖水鋪,都賣左一億。

wcpcelia    發表於 20-10-28 11:09

子爵府

爽爽 發表於 20-10-25 02:24

未就係話,咁有錢都唔諗住有個家。

就係怕女人為錢才埋身。太多女人喉著錢,為呃人地的錢結婚。

水晶宮

萍pig 發表於 20-10-25 03:00

就係怕女人為錢才埋身。太多女人喉著錢,為呃人地的錢結婚。 ...

我覺得佢似同志

男爵府

ricecooking 發表於 20-10-25 09:37
我覺得佢似同志

我都覺

子爵府

爽爽 發表於 20-10-25 09:47
我都覺

我都覺呀

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

佢係男同志

珊瑚宮

回覆樓主:

由佢做 “香港8x”時,已經覺得佢係好有潛質
佢嗲佢大佬,茂叔,順嫂既表情,同女仔一樣

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

佢應該好有錢,嗰時做港台風騷,c9田成日喉住人哋份身家,話梁死了,佢無人無物,分啲俾佢!
結果同政治豪夾埋出賣人,要梁人離開港台!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今次開咪,無左阿蕊同行姐,好失望﹗

梁C浩把口 UP得就UP既,一定要有人head得住佢,而阿蕊比較理性。
而家除苑仔會客串外,其他兩個點搞得掂村長吖﹗

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

公爵府

回覆樓主:

受童年陰霾影響,孤獨命
恭賀新禧,迎春接福!

子爵府

爽爽 發表於 20-10-25 02:04
...
佢細個父母離婚,之後又被父母拋棄,我估有童年陰影!

子爵府

my005 發表於 20-10-25 10:59

梁C浩把口 UP得就UP既,一定要有人head得住佢,而阿蕊比較理性。
其實我最失望係芯芯師傅,佢講嘢好悶……唔知點解,吳家樂咁啱呢個時候出post,會唔會加佢呢?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小晴bbma 發表於 20-10-25 13:03
其實我最失望係芯芯師傅,佢講嘢好悶……唔知點解,吳家樂咁啱呢個時候出post,會唔會加佢呢?
...

芯芯師傅會同佢係另一個節目黎。應唔係大家真瘋SHOW,我諗係另一個收費節目,又或者係大家真瘋SHOW其中一個環節。

同佢拍檔既係雙李,李思蓓、李逸朗,呢兩個仲悶﹗

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

my005 發表於 20-10-25 10:59

我都鍾意亞蕊有時會反駁下佢,唔同行姐咁乜都順佢意,但係就估唔到佢咁小氣,咁小事就唔再同亞蕊合作

首頁

尾頁

跳至