時政擂台

跳至

首頁
23456...9

尾頁

男爵府

不知所謂,最慘係個女

侯爵府

amalee 發表於 20-10-25 13:36
明顯潘媽媽背後有軍師。

我都覺

子爵府

2024年龍年勳章

mickeyeva 發表於 20-10-25 12:03
預咗啦!

台灣殺人案死者潘曉穎的媽媽,就警方邀請今早會面,要求先釐清部分疑問,但警方未有回覆,會面告 ...

唔多明白會個面之前,需用釐清咩疑問?按理屬於去警方諮詢了解,獲取法律意見,預約好直接去就得。點解依家變得好似同警方講數?

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

保安局都講咗,只要台灣批准陳入台證去自首,香港警方就會作出一切應有既協助!

潘母仲要不斷指控香港政府?不斷夾埋台灣壓迫香港政府?簡直無理取鬧!

珍珠宮

回覆樓主:

香港政府已經表哂態,之後佢老母想點都可以無視佢。

大宅

Happy_hk 發表於 20-10-25 13:51
唔多明白會個面之前,需用釐清咩疑問?按理屬於去警方諮詢了解,獲取法律意見,預約好直接去就得。點解依 ...

係囉,點解會變成好似同警方講數咁?

珍珠宮

其實只要正常嘅傳媒,香港政府及警方吾再報告或報導佢所有野,咁佢就會無聲無色咁消失,話之佢搞乜小動作

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

真係唔想再聽到呢位所謂媽媽的新聞

男爵府

回覆樓主:

大粒墨已經話要過台灣自首,台灣唔比佢入境,關香港咩事,關大粒墨咩事?
唔通要大粒墨坐大飛偷渡去台灣再被拉?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

kkyyn 發表於 20-10-25 12:32
陳同佳出獄那天,我覺得他是脅疚的,有心去台灣的,現在是台灣+潘太在玩野 ...

我開始企係陳同佳個邊了

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

如果佢夾埋台灣搞大佢,就變成係勾結台獨份子脅迫香港承認台灣係國家,破壞一個中國原則,到時中央就會出手,係國家層面上根本無人夠膽出聲幫助佢,無人揹得起國安法條罪名!

佢根本心術不正,甘願當台灣台獨既棋子係度玩野,唔係真正想幫個女沈冤得雪,所以香港政府唔好再理佢!

水晶宮

amalee 發表於 20-10-25 13:36
明顯潘媽媽背後有軍師。

好明顯喇

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

佢嗰三個字"趴趴走"出賣咗佢,打死唔信佢冇收錢!

大宅

醒目開學勳章

潘太 -- 别生枝節 物極必反 勿忘初心 回頭是岸

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

真係聞所未聞從未見過!其實警方邀請死者家人會面,都係十分尊重你啦!仲識得要求警方先釐清疑問,佢真係唔簡單!

男爵府

虎到金來勳章

我見到個D由頭包到腳的接受訪問,就知道佢地明知自己理虧,到左今時今日,究竟係邊個不想了結件事的,點會吾知道?

男爵府

如果真心想個衰人承之於法,當初提出修訂逃犯條例佢應該第一個出嚟支持,
當時應該係最激動嘅時間,但佢都冇咁做,反而過左咁耐,突然之間又咁大反應?
而家佢所做嘅野,除左係政治操作之外,諗唔到第二個解釋!

男爵府

回覆樓主:

最好方法係直接無視潘太, 如果黑暴借此搞事, 政府警方要馬上KO佢地, 唔可以再忍讓

珍珠宮

佢憑乜嘢?高官領導要聽佢支笛?好做唔做幫台灣做打手

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

自己作為媽媽,明白是心痛的。但請潘太不要再消費自己個囡。把整件事政治化。逝者已去,希望佢早日安息。

首頁
23456...9

尾頁

跳至