自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好恐怖

珍珠宮

capricornbb 發表於 20-10-25 23:08
我知道有個朋友去某泰國鋪買情降水

搽喺女性陰部&平時搽香水嘅位置,吸引男人貼貼服服
最後只會越踩越深=之後點?
我信有的...我也信泰國佛的,未係疫情,我常去泰國的...
我有一個同學,佢比好多錢落佢老公降,係揾泰國C FU做的,有無成效我就己無同佢CONTACT了...個同學己神神化化...

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

Macusmama 發表於 20-10-27 11:44
最後只會越踩越深=之後點?
我信有的...我也信泰國佛的,未係疫情,我常去泰國的...
我有一個同學,佢比好多錢 ...

你後段最尾果幾個字已經道出後果了

呢個朋友A平時係幾開朗,佢同佢另外幾個朋友(其中一個我識但唔熟叫B,其他果幾個唔識所以唔知情況)

話說,B係一個已離婚女子,佢本人都相當迷信,所以平時講嘢都神神化化

佢為咗「挷住」一個生意人男友K,就同幾個friend去泰國鋪買佛牌&以上所講嘅「情降」水

初初聽朋友A講,真係神奇,朋友B個男友(我見過幾次)本身都係大男人&不覊架啦,無乜特別, 工作時都唔會打電話,果期突然成日自動打電話搵朋友B,好痴身,日日出雙入對、形影不離,咁朋友A都試吓係咪真係咁「靈」就跟去買,之後朋友A都多咗好多桃花,仲要個個係「正花」,有發展前景果種。

好啦,一段時間後,朋友A搵我傾訴,佢講時語氣有D驚,話唔想再搵朋友B,因為B越搞越多嘢,除咗有繼續搽油,仲不斷買佛牌,擺壇,養鬼仔,雖然係多咗好多桃花(包括男友K仍痴身、前夫再搵返佢、仲有其他桃花),又飛埋去泰國,期間試過撞車,雖然傷咗腳要坐輪椅,之後好返,不過覺得好邪門。

而朋友A用完支水,一個一個男人冷淡晒/玩失蹤無晒下文,之後佢忍唔住再買嚟試,又突然多返桃花,但今次就個個都係「爛桃花」,條件唔好/已婚/玩家

雖然朋友A已無再買,但就到佢變得神神化化。

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

水晶宮

小傑媽媽 發表於 20-10-27 15:05
好邪喎

呢一年疫情,我同朋友A已經無見面,但佢whatapps 俾我嘅msgs,斷斷續續,要問多幾次先講清楚,好奇怪

佢以前係好開朗、爽快嘅人嚟

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

capricornbb 發表於 20-10-27 12:47
你後段最尾果幾個字已經道出後果了

呢個朋友A平時係幾開朗,佢同佢另外幾個朋友(其中一個我識但 ...

我也深信,有D人太過火,係會買好多唔同的產品或拜祭...
什至刺符係身..情降」水=應係屍水或屍油...個D好邪的...

我也有刺符,不過無色的...當係保友符...

水晶宮

Macusmama 發表於 20-10-27 15:56
我也深信,有D人太過火,係會買好多唔同的產品或拜祭...
什至刺符係身..情降」水=應係屍水或屍油...個D好邪 ...

一支嘢都唔平,細細枝好似要$1xxx, 朋友A話自己搽完,另一半都要掂到d油先有效

除咗d 妻子要用呢d挽救婚姻,聽講過一樓一嘅鳳姐都有用呢d嚟吸客,等d客人翻兜

珍珠宮

capricornbb 發表於 20-10-27 16:18
一支嘢都唔平,細細枝好似要$1xxx, 朋友A話自己搽完,另一半都要掂到d油先有效

除咗d 妻子要用呢d挽救婚 ...
對呀,係唔平...分分鍾,會負債...我同學所謂降己10萬了,佢問BANK借的,唔知有無用了..

珍珠宮

叱度好少人講呢D故事...我都想知多D...

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

dairyloo 發表於 20-10-25 19:56
你地信得唔得? 但我信有降頭

追返舊post 好驚險,我自己唔太信,但間中又聽到呢類事,好似唔到我唔信。

首頁

尾頁

跳至