美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

當初諗住透明質酸promote,唔記得幾錢,不過做緊優惠,買左5支,用左1支。本身係買黎打淚溝,打左年幾諗住再上去打,醫生話仲keep到幾年,而家未流失唔需要打住。之後猶豫左好耐決定試打蘋果肌,點知醫生話我塊面都比較漲(包包面),再打就over哂。早知當初唔好貪優惠

侯爵府

睛靈勳章

rainbow000 發表於 20-10-25 23:18
當初諗住透明質酸promote,唔記得幾錢,不過做緊優惠,買左5支,用左1支。本身係買黎打淚溝,打左年幾諗住 ...

keep到幾年? 咩品牌?

大宅

當初諗住透明質酸promote,唔記得幾錢,不過做緊優惠,買左5支,用左1支。本身係買黎打淚溝,打左年幾諗住 ...

可以比其他人打嗎?

禁止訪問

子爵府

回覆 Wishsss 的帖子

juvederm,應該係咁串法,佢話打眼底係耐d,其他會短d

子爵府

回覆 10022004 的帖子

唔得啦,如果係就好喇

子爵府

回覆 hiutung1212 的帖子

都好喎,問下先,可能要補差價,但都好過浪費左,因為原先個consultant係話無限期,佢辭左職,而家d職員話3年期,我問番舊consultant,佢先幫我搞番,真心有d驚唔知幾時又話過左期

禁止訪問

禁止訪問

洋房

回覆樓主:

打左一支就keep到幾年啊?咁好好喎

子爵府

問左喇,又係銷售手法,可補差價換第2d,不過每樣都勁貴,個差價係1萬蚊起跳,我唔再嘥錢補啦呢d時勢

子爵府

回覆 yokot 的帖子

但唔好在我仲有4支,當每支3年,12年後唯有希望佢未執笠

別墅

係咪打Juvederm 的Volbella ? 我都想打,自己做開個間 做緊$3448 一支,佢話一支分兩邊眼打就夠!請問樓主打幾多$?

複式洋房

eyesonme 發表於 20-10-27 21:55
係咪打Juvederm 的Volbella ? 我都想打,自己做開個間 做緊$3448 一支,佢話一支分兩邊眼打就夠!請問樓主 ...

係咪打淚溝位? volbella我上星期打咗, 2300一支, 好似打咗0.4ml, 淨番就下星期返去打埋, 再有淨, 醫生話可以打啲落虎紋頂頂, 睇落無咁深

複式洋房

rainbow000 發表於 20-10-27 19:57
回覆 yokot 的帖子

但唔好在我仲有4支,當每支3年,12年後唯有希望佢未執笠 ...

太多了吧!! 一支可以頂到3年嗎? 我跟開個醫生話7-9個月貨仔....juvederm官方就話一年

別墅

smartching 發表於 20-10-27 23:00
太多了吧!! 一支可以頂到3年嗎? 我跟開個醫生話7-9個月貨仔....juvederm官方就話一年
...

剛msg 了妳想問妳攞醫生嘅contact~ thx

複式洋房

eyesonme 發表於 20-10-27 23:08
剛msg 了妳想問妳攞醫生嘅contact~ thx

PM u

複式洋房

rainbow000 發表於 20-10-27 19:55
問左喇,又係銷售手法,可補差價換第2d,不過每樣都勁貴,個差價係1萬蚊起跳,我唔再嘥錢補啦呢d時勢 ...

補差價都要過萬

咁真係唔轉好過轉

子爵府

我覺得我而家個淚溝打得唔係太靚架咋,所以我寧願快d無哂,有諗過打溶解針溶左佢再打過,想打靚d,又好似無拿拿整達拿咁

子爵府

回覆 smartching 的帖子

係啦,我平時所謂補既差價最多都係幾百蚊,聽到萬幾蚊我個心都離一離

首頁

尾頁

跳至