自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/540210/%E9%87%8D%E9%99%BD%E7%AF%80-%E6%9D%B1%E6%B6%8C%E5%B7%B4%E5%A3%AB300%E4%BA%BA%E7%AD%89%E8%BB%8A-360%E9%9C%80%E7%AD%892%E5%B0%8F%E6%99%82-%E6%98%82%E5%9D%AA%E7%99%BB%E9%AB%98%E9%80%BC%E7%88%86?utm_medium=Social&utm_source=fbpost_link&utm_campaign=mama&fbclid=IwAR1icKqkfHaLYWCfCcqfXp_THMzt47k0sUPKewoG-G0SqkeF69H-sBPvI_s

大宅

2020勳章

現在應該純香港遊客。

翡翠宮

2020勳章

有幾十萬個外傭出埋來玩
玩具萬歲!

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

而家個個無得去旅行,所以先至多人去離島玩,如果有得出去,香港人都未必會留喺香港玩啦

伯爵府

2020勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我都去左東涌shopping 同去大澳同撘360, staycation 左一晚! 真係有旅行feel, 天氣又好,我早一日去,無人排隊好正

翡翠宮

2020勳章

回覆樓主:

假期就話排長龍啫,平日邊度有人? 如果一星期得一兩日有人都夠做,咁要收幾錢先cover到營運成本?

伯爵府

2020勳章

回覆樓主:

同發過豬頭仲差好遠卦,一兩日都點都唔夠cover之前咁長時間

超級版主

2020勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

李豆豆 發表於 20-10-26 14:05
假期就話排長龍啫,平日邊度有人? 如果一星期得一兩日有人都夠做,咁要收幾錢先cover到營運成本?

...

咪係,司機出糧出365日wor

瑪瑙宮

2020勳章

回覆樓主:

你唔諗下疫情爆,停左2,3個月果陣環境點

伯爵府

2020勳章

困得太耐啫,重陽又有登高習俗,琴日連我呢D千年老宅都出山了

大宅

比條生路行吓, 人哋有生意咪好囉

男爵府

2020勳章

naicha 發表於 20-10-26 14:47
比條生路行吓, 人哋有生意咪好囉

係咯起碼連鎖反應人人都有工開啦

珊瑚宮

2020勳章 開心吸收勳章

...

有人唯恐天下不亂. 呢類舖唔駛認真睇...

珊瑚宮

2020勳章

...

咪係,仲要係3日長假期先咁跨張咋

翡翠宮

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

...

無錯, 咁就叫佢發過豬頭實在係短視

珊瑚宮

2020勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

假期就多, 平日水靜河飛

珍珠宮

回覆樓主:

兩三日係咁都叫發過豬頭?因為連假咋,平日水靜河飛

複式洋房

回覆 Applepay 的帖子

咁似d人以前講話淨係大陸人來港消費1蚊,香港都發過豬頭⋯⋯

男爵府

2020勳章

回覆樓主:

短期加上又冇得去旅行,遲D回復正常,靠本地客就唔得啦

大宅