懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

用 minimoto 的床已有二年,阿女一出世就用。前天,阿女獨自在房內的床上,我就在廳,突然聽到[Bomb]一聲,我立刻衝入房,就看見阿女站在床墊上,但床墊已倒塌在地上(她仍然在床架內)。當時我立即抱走女兒,才看看為何床墊倒塌在地上。我發現床底架原來已爛了,原來床底架的主要支撐木是用二支不同的木連接。我當時覺得有冇搞錯,主要支撐木應該是要用一條原枝木,因為bb瞓的地方應該是最安全的。之後我再打給 minimoto,告訴他們此事。他叫我比$300元再買床底架,因為你的床已過了一年保養期,所以我們不會負責的。所以大家真的考慮下,買唔買minimoto的床!用二年就爛了!

大宅

咁化學
個答覆好不負責任
完全唔了解下個客點用張床
品質係咪有咩問題咁

民房

calbeexcalbee 發表於 20-10-28 08:32
咁化學
個答覆好不負責任
完全唔了解下個客點用張床

我相信,如果唔係接駁,應該冇甘容易爛!

侯爵府

2024年龍年勳章

嚇親媽咪, 嬰兒用品應該要做好品質

複式洋房

kf_chk 發表於 20-10-27 20:09
用 minimoto 的床已有二年,阿女一出世就用。前天,阿女獨自在房內的床上,我就在廳,突然聽到[Bomb]一聲 ...

真係好采阿女無事,見到佢地產品咁差,仲好意思叫你加錢再買?

大宅

kf_chk 發表於 20-10-27 20:09
用 minimoto 的床已有二年,阿女一出世就用。前天,阿女獨自在房內的床上,我就在廳,突然聽到[Bomb]一聲 ...

咁似D宜X傢俬品質

禁止訪問

子爵府

回覆樓主:

呢個都算係大牌子,唔係一句過保養就算數 d品質仲差過淘寶

大宅

回覆樓主:

嘩,嚇親
好彩人無事咋

首頁

尾頁

跳至