影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2021勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bigbighei 發表於 20-12-2 17:32
其實男二好正

好耐冇同你傾計啦,你指邊套

珍珠宮

2021勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

pigtwo 發表於 20-12-2 15:58
同意,
間諜追到一半跳左,
劇情太鬆散,

間諜我都想跳㗎,不過無劇睇又睇咗一半唯有頂埋佢囉!
stand up我都係男二派,無佢又係無動力再睇落去

現在等緊”有翡“/“天涯客”上>>>講咩㗎?

琥珀宮

stella816 發表於 20-12-2 20:55
stand up我都係男二派,無佢又係無動力再睇落去:aya ...

我睇完第9集喇,其實都未係好明查緊啲咩2個老公鬥氣好無聊同埋感受到derek真係好愛女主

琥珀宮

mcyw888 發表於 20-12-2 17:36
好耐冇同你傾計啦,你指邊套

第9集女主黑麻麻都夠膽一個人去搵個賊仔,我就緊張到唔敢睇,佢真係唔識死

水晶宮

2021勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 20-12-2 23:14
第9集女主黑麻麻都夠膽一個人去搵個賊仔,我就緊張到唔敢睇,佢真係唔識死
...

佢特務上身

琥珀宮

mcyw888 發表於 20-12-2 23:27
佢特務上身

女主好幸福,有2個男人咁愛佢

照而家咁睇,女主應唔會再同返男主一齊

珍珠宮

2021勳章

ccdccl 發表於 20-12-2 23:40

我都係甘唸
除非男二死左

珍珠宮

2021勳章

11完全唔明張斗峰同sofie男友
發生咩事
好似愈來愈亂黎

水晶宮

ccdccl 發表於 20-12-2 23:40

所以我之前都話可唔可以一女二夫

公爵府

2021勳章

stella816 發表於 20-12-2 20:55
stand up我都係男二派,無佢又係無動力再睇落去:aya ...
陸劇,古装, 只是男主吸引,所以想睇
故事簡介可以去wiki 睇,

有翡:趙麗穎, 王一博(兩者年紀相差10年, 如果故事唔得,可能會跳)
天涯客:張哲瀚, 龚俊

琥珀宮

andyan324 發表於 20-12-3 00:01
11完全唔明張斗峰同sofie男友
發生咩事
好似愈來愈亂黎

呢part我都唔明,但11集幾緊張,2個老公好幼稚,乜都爭一餐
你覺得內鬼係咪就退休果個大叔?

琥珀宮

mcyw888 發表於 20-12-3 09:14

如果真係我諗2個幼稚鬼實打餐死,女主有排執手尾

水晶宮

ccdccl 發表於 20-12-3 10:51
如果真係我諗2個幼稚鬼實打餐死,女主有排執手尾

今集女主已經講左阿呆與阿瓜啦

琥珀宮

mcyw888 發表於 20-12-3 09:14

我追到跟播喇,自從男一摸完男二前面後面之後,2個好似成為左對方嘅人咁,同人打交不知幾有默契
女主做特務真係好掂,好有頭腦,話佢冇受訓過真係冇人信

水晶宮

ccdccl 發表於 20-12-3 10:56
我追到跟播喇,自從男一摸完男二前面後面之後,2個好似成為左對方嘅人咁,同人打交不知幾有默契
...

係呀,好有默契,女主好似仲叻過佢地咁

琥珀宮

mcyw888 發表於 20-12-3 10:53
今集女主已經講左阿呆與阿瓜啦

刑警小鮮肉成日借啲意想表白都好笑,佢同師姐搞曖昧都幾好睇
今集佢哋懷疑局長,即刻影局長奸笑樣,玩嘢

水晶宮

ccdccl 發表於 20-12-3 10:58
刑警小鮮肉成日借啲意想表白都好笑,佢同師姐搞曖昧都幾好睇
今集佢哋懷疑局長,即刻影局長奸笑樣 ...

而家係咪興鍾意姐姐架

琥珀宮

mcyw888 發表於 20-12-3 10:57
係呀,好有默契,女主好似仲叻過佢地咁

不過我覺得有個bug,明明有內鬼,big boss實知derek背叛佢,點解derek仲可以收到要過數比內鬼的訊息架

水晶宮

ccdccl 發表於 20-12-3 11:00
不過我覺得有個bug,明明有內鬼,big boss實知derek背叛佢,點解derek仲可以收到要過數比內鬼的訊息架:cal ...

其實係架,整車男都同boss講derek變左啦

琥珀宮

mcyw888 發表於 20-12-3 11:03
其實係架,整車男都同boss講derek變左啦

車房仔唔講,內鬼都會爆啦

內鬼你估係咪大叔?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
鄧倫 ... 2 3 4 5 6 .. 809