網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

屋企把麵包刀, 用左10幾年, 用到鈍過我, 上淘寶淘, 問左幾間店可唔可以比第二條Link 我拍, 個答案都係: 臣妾做不到, 激鬼死, 點解 FB 個個都買到只有我不能, 跟住無意中睇到淘記特價版, 有模具連麵包刀, 試下拍竟然拍到又收到, 試左都唔錯, 夠峰利, 可能新屎坑點都香幾日掛

4.0fu植文本(emoji)4XIcc836Np9(emoji)打K开(emoji)τa0寶(emoji)或点几炼接 https://m.tb.cn/h.4XW4Gjj?sm=86a99f 至流览器【我分享给你了一个淘宝特价版商品,快来看看吧】

伯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

是什麼特價版?是不是要裝apps㗎

望住幅相,麵包吸引啲喎好軟熟

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

kerotan 發表於 20-10-28 13:44

要裝apps.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

kerotan 發表於 20-10-28 13:44

電話先睇到, 是淘寶的特價版, 但我又唔覺得所有野都會比淘寶平, 反而有啲仲貴, 同埋大大品牌的不會放在這個版.

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

伯爵府

2024年龍年勳章

andyman 發表於 20-10-28 14:04
電話先睇到, 是淘寶的特價版, 但我又唔覺得所有野都會比淘寶平, 反而有啲仲貴, 同埋大大品牌的不會放在這 ...

好的有時間先研究下

翡翠宮

回覆樓主:

拼多多或者京東都可以輕易買到運私集,淘寶特價版個app我覺得有點廢!

翡翠宮

lyh80115 發表於 20-10-28 17:57
拼多多或者京東都可以輕易買到運私集,淘寶特價版個app我覺得有點廢!

京東看過了, 全部顯示無貨。

公爵府

我幾年前都買過這把麵包刀的 (當時可以買的), 仲用緊, 幾好用的.

翡翠宮

Yeelim 發表於 20-10-28 19:03
我幾年前都買過這把麵包刀的 (當時可以買的), 仲用緊, 幾好用的.

試用了很好呀, 峰利, 輕身,長度足夠, 係個樣唔多靚仔, 其餘我滿意。

翡翠宮

andyman 發表於 20-10-28 18:22
京東看過了, 全部顯示無貨。

地址個位唔可以係香港地址

翡翠宮

lyh80115 發表於 20-10-28 22:00

我以為你話直運香港

翡翠宮

lyh80115 發表於 20-10-28 22:00
多謝你告訴我這個方法, 剛去買了行山杖。

翡翠宮

andyman 發表於 20-10-29 16:36
多謝你告訴我這個方法, 剛去買了行山杖。

行山杖又唔同刀,可以滿99包郵直送香港呀。

翡翠宮

lyh80115 發表於 20-10-29 20:09
行山杖又唔同刀,可以滿99包郵直送香港呀。

都看過了可以直運的都沒有我喜歡的, 所以都選擇用集運啦。

首頁

尾頁

跳至