自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁樣都叫做"爸爸"?注咗冊先講啦!

男爵府

海之風 發表於 20-10-28 09:16
都係搵老細

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

熱媽 發表於 20-10-28 09:44
為生活,一個女人仔要帶2個仔女可以點生活~當然係可以自食其力,但依家可不勞而獲喎!
...

單親帶住二個又唔係女强人 , 仲有咩要求呢? 跟住佢自己+ 二個細都有著落 , 你睇陳x 霞咪又係咁 , 起碼係新歡 , 過幾年有亞 4 先算

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

返工養2件都未必保證生活有質素,依家有人科水,何樂而不為!

公爵府

未係,講就容易。
出黎打份工又要租又要洗養兩件。
有人幫都係好事,你情我願。

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

無血緣都供書教學,算係咁。

伯爵府

單親使咩驚,只要好命水!不過單親帶住兩個,唔知佢點識?

珍珠宮

睇你地留言好搞笑

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

重口味

伯爵府

回覆樓主:

"些出個未來" 首階段勝出者

子爵府

cy101 發表於 20-10-28 09:54
我都諗緊係咩樓!如果佢要過夜咪好唔方便!

鄧應該都係住灣仔,阿爸留下來棟大廈。
大家可以過嚟過去

珍珠宮

我係餓底 發表於 20-10-28 09:13
我反而覺得,一個女人帶住對仔女去同人share男人係咩想法

各取所需

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

三奶個樣似祥嫂

珍珠宮

yymaa 發表於 20-10-28 08:52
現年53歲的鄧兆尊,因為同時有幾位女友大享齊人之福,由此鄧兆尊有「現代韋小寶」的稱號。當中,於今年「換 ...

灣仔萬零元可以租到啲咩單位?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

上校車 發表於 20-10-28 08:58
佢口味真係幾統一既, 題外話, 佢新歡有d似祥嫂果Type

係喎

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

bik1229 發表於 20-10-28 11:20
灣仔萬零元可以租到啲咩單位?

佢自己幢樓?

大宅

又西利WO,

公爵府

有乜所謂
$⋯佢多的是
五十幾啦
定落嚟都正常

首頁
12345...7