時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Glau 發表於 20-10-28 16:02
井底蛙又出場, 呢度都有隻
嗰隻井底蛙,仲要成日一出場就痙攣。

珍珠宮

2024年龍年勳章

唔滿意就咪鬼讀啦!你估響自己屋企咩!你估係果個阿媽同老豆,樣樣都就哂你。
Minniemouse:-P

珍珠宮

Celine524 發表於 20-10-28 14:58
理據係因為副校唔夠國際,太中國。簡直對副校的學術成就一種極大國殤。
...

好夠國際喎,美國名牌大學既院長教授喎,戴妖張達明差成條街

男爵府

可能出來反對的學生只屬極小數,我以前讀大學時都不知道邊個係副校長。

其實黃色經濟圈應該整間私立大學。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

唔鍾意咪退學囉,班井底蛙曱甴,淨係識出嚟嘈,影衰哂班認真讀書嘅學生。
講到尾,您自己咪又係唔夠國際,留喺香港 都唔明佢憑乜出嚟講咁多廢話。
學校鍾意搵邊個做副校,唔使問您意見架,唔好睇得自己咁重要。

珍珠宮

2024年龍年勳章

真係讀書嘅港大學生,真係鄧你地慘,俾人騎劫哂!
Minniemouse:-P

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

絕對係井底蛙
執住疑似「黨委」兩隻字大造文章
虛心睇下兩位學者的資歷和學術貢獻吧!!香港大學生,貽笑大方!

珍珠宮

牛年勳章

Celine524 發表於 20-10-28 14:58
理據係因為副校唔夠國際,太中國。簡直對副校的學術成就一種極大國殤。
...

宜家d香港大學生咁鍾意文革式批鬥人

兩位副校只係中國出生已經係死罪,人哋清華讀undergrad同master, 海外大學讀dr, 其中一位仲係UC Berkeley 做教授喎,仲唔夠國際化?

首頁

尾頁

跳至