使用意見

跳至

首頁

尾頁

公爵府

這個會員 cattz288,蓄意衝向我撩交嗌,想點?

公爵府

請版主 rose-mag 、管理員、特派員三位解釋一下,什麼叫侮辱會員?

本人被 cattz288 蓄意撩交嗌而還擊,咁就叫侮辱會員?我係有留意上述版主的留言立場,版主咁樣幫住自己友支持挑釁,什麼意思?

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

新華旅遊員工12月起停薪留職
https://www.baby-kingdom.com/for ... ad&tid=23388356

pillarfung
37# 你過主啦!咩都拉埋黎講,你係咪個腦有事呀!

cattz288
38# 過咩主呀, 你似有病多D喎

pillarfung
39# 有病嗰個係你呀係咪要撩交嗌!
係嘅話我奉陪到底!

cattz288
42# 乖乖地食葯喇

管理團隊已將以上留言 (回帖) 屏蔽,並於 37# 及 38# 發出警告牌

happylife28    發表於 20-11-2 00:57

琥珀宮

2020勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

特派員 發表於 20-10-29 10:50
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23388356

真係好好笑! 明明係樓主鬧人先, 咁都收警告?? 咩道理?

公爵府

特派員 發表於 20-10-29 10:50
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23388356

我完全接受這個解決方案,咁樣就公平公正,等啲人唔好以為有後台撐腰就可以也文也武。

超級版主

2020勳章 超級版主 BK Milk勳章 15週年勳章

補充番

其實超版係凌晨時份 , 已經屏左上面4個帖 , 自己既帖被屏 , 才會收到提醒

剛才管理員只係補發警告牌

琥珀宮

2020勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

bktcc 發表於 20-10-29 11:18
補充番

其實超版係凌晨時份 , 已經屏左上面4個帖 , 自己既帖被屏 , 才會收到提醒

明明係#37係開始鬧人先, 我係被鬧果個喎!咁都要硬食牌?

侯爵府

2020勳章 好媽媽勳章

cattz288 發表於 20-10-29 12:15
明明係#37係開始鬧人先, 我係被鬧果個喎!咁都要硬食牌?

算啦,呢度板主「公平公正」,大家有眼見,之前有人先鬧我去驗腦,我同佢講黃人鍾意團購,去團購驗好呀,都係我俾人閉咋

琥珀宮

blackypurin 發表於 20-10-31 06:57
算啦,呢度板主「公平公正」,大家有眼見,之前有人先鬧我去驗腦,我同佢講黃人鍾意團購,去團購驗好呀, ...

長知識喇
難怪咁多日都無人答到我

子爵府

2020勳章

cattz288 發表於 20-10-31 07:03
長知識喇
難怪咁多日都無人答到我

下次再有技巧D,加油

子爵府

2020勳章

cattz288 發表於 20-10-29 10:55

我都見到佢鬧你先

琥珀宮

alicego62 發表於 20-10-31 08:18
我都見到佢鬧你先

最弊唔係路人皆見呢

大宅

cattz288 發表於 20-10-29 10:55

走去鬧人先果個人竟然咁厚面皮開帖投訴

大宅

pillarfung 發表於 20-10-29 06:10
請版主 rose-mag 、管理員、特派員三位解釋一下,什麼叫侮辱會員?

本人被 cattz288 蓄意撩交嗌而還擊,咁 ...

你自己出口叫人過主...比人用同一句話就叫侮辱?

自打嘴巴

琥珀宮

kirorocoffee 發表於 20-10-31 09:18
你自己出口叫人過主...比人用同一句話就叫侮辱?

自打嘴巴

我問佢過咩主, 無叫過佢過主! 周圍侮辱人之後就話人侮辱佢, 真係勁可愛

珊瑚宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

kirorocoffee 發表於 20-10-31 09:17
走去鬧人先果個人竟然咁厚面皮開帖投訴

係囉!!
認住呢D人先得, 咁都做得出...歪理當真理

伯爵府

2020勳章

明明係37樓叫人過主先
完美演繹咩叫惡人先告狀

子爵府

2020勳章

好彩cap 左圖咋,明明樓主鬧人先,點解被閙嗰個反而唔啱既

侯爵府

2020勳章 大廚勳章 陪月勳章

cattz288 發表於 20-10-31 09:57
我問佢過咩主, 無叫過佢過主! 周圍侮辱人之後就話人侮辱佢, 真係勁可愛 :exc ...

唔駛勞氣,
大家都知呢條友咩料,
馳名雙標唔係浪得虛名架

琥珀宮

babyhoi 發表於 20-10-31 16:07
唔駛勞氣,
大家都知呢條友咩料,
馳名雙標唔係浪得虛名架

原來遠近馳名架, 我真係見識少

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊