自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無JM 用過出現敏感反應?
同埋而家新聞出咗之後會唔會停用呢?

公爵府

醒目開學勳章

Cc101020022002 發表於 20-10-29 07:28
有無JM 用過出現敏感反應?
同埋而家新聞出咗之後會唔會停用呢?

邊度有新聞?

別墅

fundfund 發表於 20-10-29 08:52
邊度有新聞?

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2781799/%E3%80%90%E6%B7%B1%E5%9C%B3%E6%B6%88%E5%A7%94%E6%9C%83%E3%80%916%E6%AC%BE%E6%9A%A2%E9%8A%B7%E7%B6%B2%E8%B3%BC%E5%AE%B6%E7%94%A8%E7%BE%8E%E5%AE%B9%E5%84%80%E4%B8%8D%E9%81%94%E6%A8%99%20%E9%87%8D%E9%87%91%E5%B1%AC%E9%8E%B3%E8%B6%85%E6%A8%99%E6%9C%80%E9%AB%98%E9%81%94150%E5%80%8D%202%E6%AC%BE%E5%AD%98%E4%BD%8E%E6%BA%AB%E7%87%99%E5%82%B7%E9%A2%A8%E9%9A%AA

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

fundfund 發表於 20-10-29 08:52
邊度有新聞?

同問

別墅

Onlok 發表於 20-10-29 09:05
同問

搜尋refa重金屬超標就見到了
都好多新聞

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我買左甚少用,所以唔怕!

象牙宮

大牌子都出事,呢期興幾百元就更加唔敢用。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

回覆樓主:

我用Nuface, 即係今次測試冇問題? 我用過N部美容機,呢部係最有恆心用架喇!

一直覺得Refa只可以碌下當普通按摩,如果按摩用牛骨或黃金棒好過啦。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Cc101020022002 發表於 20-10-29 09:02
https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2781799/%E3%80%90%E6%B7%B1%E5%9C%B3%E6%B6%88%E5%A7%94%E6% ...

thanks

不過呢個係深圳消委會。
希望有其她地方測試。

水晶宮

別墅

Onlok 發表於 20-10-29 09:52
thanks

不過呢個係深圳消委會。

我都係咁話
日本方面亦都應該 畀返大家知道測試結果

首頁

尾頁