自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

熱血金章

又係接近神嘅男人!又係逆境廚神!好似力捧佢...係咪TVB冇人

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

鍾太2009 發表於 20-10-30 11:37
又係接近神嘅男人!又係逆境廚神!好似力捧佢...係咪TVB冇人

同問,無啦啦彈出嚟話教煮嘢食,次次都牙牙烏咁,懶音又多又唔聽唔到佢講乜,好地地搞乜鬼

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公司要佢係,佢咪係囉!

水晶宮

TVB都冇曬人咁制,‘廖化做先鋒’.
所以我已set alarm ‘跳’過呢個節目

子爵府

熱血金章

Anpanmama 發表於 20-10-30 11:40
同問,無啦啦彈出嚟話教煮嘢食,次次都牙牙烏咁,懶音又多又唔聽唔到佢講乜,好地地搞乜鬼
...

就係囉,無啦啦彈出嚟,次數好多,東張西望又攝個位俾佢,開個打邊爐既電子爐煮啲簡單野就話廚神。。。。咁肥媽,頂爺是什麼

子爵府

熱血金章

cy101 發表於 20-10-30 11:40
公司要佢係,佢咪係囉!

U a totally right

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

佢應該都識識地煮既,但就唔係識煮到天花龍鳳果d咁囉煮下公仔麵都得既

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

仲要加埋個陳敏之......真係要普通話講「 TVB說 她/他行, 她/他 就行~」
路人甲乙丙都可以教人整野食!

wcpcelia    發表於 20-11-4 10:52
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

子爵府

畀面勳章

見過真人好高大,身型靚,可惜硬係覺得佢講野有口音?

子爵府

早排見佢不停拍片,整野食。

水晶宮

將廚神呢個名普遍化, 真係呀豬呀狗都冠上呢個名

子爵府

熱血金章

199707100304 發表於 20-10-30 11:45
仲要加埋個陳敏之......真係要普通話講「 TVB說 她/他行, 她/他 就行~」
路人甲乙丙都可以教人整野食! :wah ...

我留意到個預告,真係極品,搵姨pair做煮嘢食

子爵府

熱血金章

上校車 發表於 20-10-30 11:47
將廚神呢個名普遍化, 真係呀豬呀狗都冠上呢個名

睇到人好尷尬,呢個名真係受之有愧

水晶宮

同謝霆鋒 玩法一樣....

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

LOVEMANDY 發表於 20-10-30 11:45
見過真人好高大,身型靚,可惜硬係覺得佢講野有口音?

本身外型條件真係唔錯~
不過硬係覺得佢做了好多年, 都唔多入戲。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

OK啦!黎諾懿都幾勤力

好似係因為前排要WFH,個個留家抗疫煮食,佢開始拍片示範教煮嘢食,然後TVB Bigbig Channel 推出咗個《疫境廚神》比賽

https://youtu.be/jDYsvieY484

俾Like仲有禮物送,我都有收到樽XO醬。

侯爵府

開心吸收勳章

佢都係廚神真係O晒咀, 以為自己真係好紅, 同過signal w, 馬明影相都無佢咁大架子.

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

因為無其他男藝人識煮野

珍珠宮

畀面勳章

cy101 發表於 20-10-30 11:40
公司要佢係,佢咪係囉!

即係封你做亞太區男歌手,只限亞皆老街咁囉

侯爵府

199707100304 發表於 20-10-30 11:45
路人甲乙丙都可以教人整野食! :wah ...
唔知點解就係唔LIKE呢個女人

199707100304    發表於 20-10-30 12:05

首頁

尾頁

跳至