自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

2021勳章

bbsau 發表於 20-11-5 15:35
想問用私集係咪都會有單號睇到?同淘寶一樣?

有,有京東快遞單號,JD開頭。

瑪瑙宮

2021勳章

lyh80115 發表於 20-11-4 23:27
我相反,近幾年幾乎無喺淘寶買,京東係啱我呢啲鍾意品牌貨嘅人。而家有埋包郵+7日保,更爽;以前無直送我 ...

請問點搵包郵到香港?同埋我年頭開左戶口,但未用過,係咪無新人優惠?如果有又要點先搵到優惠劵呢?

水晶宮

2021勳章

無話可說 發表於 20-11-5 18:32
請問點搵包郵到香港?同埋我年頭開左戶口,但未用過,係咪無新人優惠?如果有又要點先搵到優惠劵呢? :bas ...

應該係計第一次買野,我都註冊左好耐先第一次買

首頁大電視新人大禮包入面有得拎

水晶宮

2021勳章

請問點搵包郵到香港?同埋我年頭開左戶口,但未用過,係咪無新人優惠?如果有又要點先搵到優惠劵呢? :bas ...

App設定→通用→切換站點為港澳,首頁就有好多位有券攞,新人專區、VISA專區都有新人199減100券及其他新人券。理論上未落過單應該都攞到。

水晶宮

2021勳章

係咪想買電飯煲

求其搵蘇泊爾,要打埋自營,見到電飯煲就襟入去,再入番去自營店首頁,係分類搵番電飯煲,你就會見到好多款,樣樣睇下,岩既可以試下襟幾錢

襟購買,揀自提,例如大圍,你唔襟提交,就唔會成單,退出番就得

張圖你會見到佢收左運費又減番,至於減30個d,我都唔知係咩黎

我張券用左,所以無得再扣100,你未用,應該會有減100

伯爵府

lyh80115 發表於 20-11-5 17:31
有,有京東快遞單號,JD開頭。

tux,又多個選擇

瑪瑙宮

2021勳章

lyh80115 發表於 20-11-5 19:45
App設定→通用→切換站點為港澳,首頁就有好多位有券攞,新人專區、VISA專區都有新人199減100券及其他新人 ...

唔該,咩單咩劵都拎左先

瑪瑙宮

2021勳章

oceandeepsea 發表於 20-11-5 19:49
係咪想買電飯煲

求其搵蘇泊爾,要打埋自營,見到電飯煲就襟入去,再入番去自營店首頁,係分類搵番電飯煲 ...

搵到喇,不過唔知係咪自營,減完$299人仔!不過唔落單住,睇埋香港款先,等雙十一

複式洋房

想問$199-100全品卷係邊拎?唔見有 不是新人

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

想問滿99香港包郵直送香港嗎?大約幾多日先到香港?

水晶宮

2021勳章

OsansanO 發表於 20-11-6 08:08
想問滿99香港包郵直送香港嗎?大約幾多日先到香港?

呢期會比較慢,預1星期起碼……

水晶宮

2021勳章

nora777 發表於 20-11-6 00:44
想問$199-100全品卷係邊拎?唔見有 不是新人

App設定→通用→切換站點為港澳,首頁就有好多位有券攞,港澳會場有時有199減100搶,要經常去望下;VISA專區就有199減50搶for舊人,今日中午12點。

https://u.jd.com/tx4w4i7
https://u.jd.com/tS4Mtfv

水晶宮

2021勳章

無話可說 發表於 20-11-5 22:29
搵到喇,不過唔知係咪自營,減完$299人仔!不過唔落單住,睇埋香港款先,等雙十一
...

搜自營就係,店名寫住自營旗艦店

立即購買,如果有得揀香港自提點已經係自營,如果係經悅通集運,就唔係自營,運費唔知點計

瑪瑙宮

2021勳章

lyh80115 發表於 20-11-6 09:43
呢期會比較慢,預1星期起碼……

想問下咁,係咪即係自營,就直送香港,有7日保障?thanks

瑪瑙宮

2021勳章

oceandeepsea 發表於 20-11-6 10:46
搜自營就係,店名寫住自營旗艦店

立即購買,如果有得揀香港自提點已經係自營,如果係經悅通集運,就唔係 ...

頭先睇到咁,即係直送?佢寫超市,又有自營,有自取點揀!好難明

水晶宮

2021勳章

無話可說 發表於 20-11-6 10:48
頭先睇到咁,即係直送?佢寫超市,又有自營,有自取點揀!好難明

...

再拉低d,應該有間店名喎

瑪瑙宮

2021勳章

oceandeepsea 發表於 20-11-6 10:52
再拉低d,應該有間店名喎

睇到喇,京東自營,咁放心買了!但都係香港睇睇其他先,雙十一仲有幾日

水晶宮

2021勳章

無話可說 發表於 20-11-6 10:46
想問下咁,係咪即係自營,就直送香港,有7日保障?thanks

係,認住標題旁紅底白字寫住「自营」。我用上199減50券+運費券後¥339包郵到手。
今日買,早買早享受都得,雙11睇住個價,再平就申請退款。假如當日搶到199減100而又無其他嘢買都可以搵客服申請退款,會消耗咗張券。

水晶宮

2021勳章

無話可說 發表於 20-11-6 11:15
睇到喇,京東自營,咁放心買了!但都係香港睇睇其他先,雙十一仲有幾日
...

咦!攞到新人199減100可以即用,雙11再平就即時申請退差價。

瑪瑙宮

2021勳章

lyh80115 發表於 20-11-6 12:28
咦!攞到新人199減100可以即用,雙11再平就即時申請退差價。

係呀,睇到新人減$100!但遲d再平點退差價?我只想直送,有7日保障退果樣野!咁自營係咪就有?唔好意思,我d理解能力麻麻

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊