自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

家通常話咩前面比較安全

子爵府

mrsjacky 發表於 20-11-5 09:52
早幾年見過人用,背上寫著“一生平安”,是一位老人家背著小孫,何等大既祝福。 ...

覺得好感動 呢種情景買少見少了。

子爵府

小晴bbma 發表於 20-11-6 07:16
唔係廣告,好多年前已聽過呢款揹帶同學行車,都對bb 腳仔唔好。我阿媽話呢d 舊式揹帶其實唔好,bb 喺後面有 ...

以前湊仔之餘仲要煮飯做家務,無咁多選擇,亦唔講究,搞到束胸現形亦唔介意,我覺得好偉大

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我細個時,我媽咪都車過一條細細的比我揹公仔

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

yelling3 發表於 20-11-5 08:30
好似細個阿媽有用過'囍'字
十幾年前用黎孭住我囡訓

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

多數老一背用

水晶宮

回覆樓主:

應該呢款最好用

男爵府

回覆樓主:

幾好,可以洗

珍珠宮

我女細個時,我奶奶有用呢款揹帶
我都用過幾次

首頁

尾頁