時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

trump自己都做好落台準備,咁急賣3批軍火比台灣,背後資金
之前有報道,佢女婿借左台灣好多錢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cara.mak 發表於 20-11-5 09:43
拜登票數253
特朗普票數214

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

MM2H    發表於 20-11-5 12:39
放下自在

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

MM2H 發表於 20-11-5 11:35
塞翁失馬,焉知非福﹔塞翁得馬,焉知非禍
不能同意更多.!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

大力大力 發表於 20-11-5 11:27
1.1 : 7.5

侵侵大鑊了 ~

輸硬喎

放下自在

子爵府

MM2H 發表於 20-11-5 10:19
要270,當癲浸已準備法院玩野,一日未正式宣佈,都仲可以無賴地典床典𥱊 ...

弱弱問點解一定要拜登270票先當選、浸浸又唔洗270啊

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

winnielong 發表於 20-11-5 12:40
2個都要啊,共538張票,大比數就270,如果2個都係269和數,副總統暫任,眾議院再投票作決定,同時,新任副總統亦會由議院商討

伯爵府

winnielong 發表於 20-11-5 12:40

其實我都想問, 係唔係邊一個先到270先就係已經可以宣佈贏咗?
定係最少要270票?
正常係咪應該睇最終邊個錶最多就是當選人?

象牙宮

kiuzoe 發表於 20-11-5 12:49
其實我都想問, 係唔係邊一個先到270先就係已經可以宣佈贏咗?
定係最少要270票?
正常係咪應該睇最終邊個 ...

係! 因為另一方自然會少過270
放下自在

象牙宮

MM2H 發表於 20-11-5 12:48
2個都要啊,共538張票,大比數就270,如果2個都係269和數,副總統暫任,眾議院再投票作決定,同時,新任副 ...

無可能和架! 因為係贏左果個州係全取架
放下自在

珍珠宮

等睇侵侵點發爛渣

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

mandy952 發表於 20-11-5 09:44
應該係,跟住就內戰

未必嘅,可能有人執緊包袱着草呢

珍珠宮

mandy952 發表於 20-11-5 10:33
買定花生先

又唔好咁, 苦既都係堆平民百姓

最慘當中有我地華人

無技術無錢, 要回國,國家肯開大門, 返到黎都辛苦

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

RelaxHippo 發表於 20-11-5 12:56
等睇侵侵點發爛渣

我都好想睇呀

仲有好想知道隻癲狗蓬佩奧下場

公爵府

2024勳章

mandy952 發表於 20-11-5 09:44
應該係,跟住就內戰

我估會玩司法野

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

佢地內亂我唔care, 最好唔好繼續明目張膽地搞我地嘛

珍珠宮

畀面勳章

~香奈兒~ 發表於 20-11-5 11:28
咁又唔好咁講!平民百姓係無辜的,都有唔少香港移民喺嗰邊

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

TAKTAKB 發表於 20-11-5 10:43
,無賴侵有咩吾敢做

佢咁中意簽野, 可能會咁做

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kikikay 發表於 20-11-5 12:57
未必嘅,可能有人執緊包袱着草呢

第一件事將資產轉移
早2日問C6講: 如果佢要走佬, 你估佢會走叫邊? 俄 / 中? 我諗唔會走去北韓掛

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

上校車 發表於 20-11-5 10:14
睇新聞話如果未能達至入主白宮的選舉門檻, 會由最高法院大法官去裁定

咁一定係俾癲佬贏啦!個大法官,係佢自己人唻嘅~

首頁

尾頁

跳至