時政擂台

跳至

首頁

尾頁

公爵府

去連登走一轉,嘩,哭喪甘樣,好精彩。
利申:no preference 等食花生中

特派員  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 20-11-5 15:58

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

金主輸左就無糧支, 緊係哭喪啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

真係要買大量花生等睇好戲
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

公爵府

mr.bb 發表於 20-11-5 15:44
金主輸左就無糧支, 緊係哭喪啦

真係勁好笑,佢哋集緊氣。我其實想Trump勝出

公爵府

chauhongwan 發表於 20-11-5 15:50
結果都未出

係,兩個其實不是好懸殊,好好睇

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

真心唔明,人地國家選舉,班曱甴咁緊張做乜

侯爵府

巧打意

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

公爵府

yly2 發表於 20-11-5 15:56

班畜牲驚冇人支持佢哋打中國嘛,只有爛港人咁笨賊想外敵入侵打自己嘅地方。

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

2305:特朗普在Twitter表示,他昨晚在許多關鍵州份都穩穩領先,而且幾乎都是民主黨管理及控制的地方。他指,有關優勢一個接一個地,開始魔術般地消失,原因是那些堆存的選票被清點。他形容此事非常奇怪,又指民調專家「完全搞錯了,以前就搞錯了」。

公爵府

BGCOME08 發表於 20-11-5 16:00
班畜牲驚冇人支持佢哋打中國嘛,只有爛港人咁笨賊想外敵入侵打自己嘅地方。
...

根本邊個選中對華政策都不變

公爵府

唔係喎,今次堅好睇

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

capricornbb 發表於 20-11-5 16:11
2305:特朗普在Twitter表示,他昨晚在許多關鍵州份都穩穩領先,而且幾乎都是民主黨管理及控制 ...

佢最好笑話點解每逢計郵遞的選票都咁壓倒性的百分比同破壞力,佢好似唔明郵寄選票無佢份點解!

capricornbb    發表於 20-11-5 17:24

伯爵府

capricornbb 發表於 20-11-5 16:11
2305:特朗普在Twitter表示,他昨晚在許多關鍵州份都穩穩領先,而且幾乎都是民主黨管理及控制 ...

點票領先,就等於贏?一日未點完,一日都可以追上去。

依家玩龜兔賽跑嗎?鬥快拎到選票就贏嗎?

特離普癲佬正傳

capricornbb    發表於 20-11-5 17:25

翡翠宮

Protea 發表於 20-11-5 16:23
佢最好笑話點解每逢計郵遞的選票都咁壓倒性的百分比同破壞力,佢好似唔明郵寄選票無佢份點解!
...

79:21 ...越開信越傷心

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

未到最後都唔知邊個會贏

公爵府

kit2004 發表於 20-11-5 16:26
未到最後都唔知邊個會贏

我想Trump喎

男爵府

上腦,無得救

公爵府

Biden 253 : Trump 214