夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

一個月前發現c6有女人,即時攤牌後3日,佢話個女人block 左佢,已經冇揾,因為揾唔倒,(佢話)我心諗有冇咁快,有啲唔信!一星期後我問仲有冇揾個女人佢話冇,帶少少脾氣又話唔好再提,已經完結咁話!
我姑且信住先!因為呢整一個月佢除了返工,放假都同我一齊!
直到頭先我唔覺意望倒佢電話面有個wts留言有句「我今晚出去同個朋友飲一陣嘢」後面有個哈哈笑表情圖!
想問呢個係咪個賤女人?正常朋友做乜留啲咁嘅言比我老公先!去邊做乜話比我老公聽?好似女友報告行蹤咁!

wts個名仲要唔係名嚟,似代號,可能怕我知個賤女人個名。

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好明顯有蠱惑啦!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

alicewong18 發表於 20-11-8 22:02
一個月前發現c6有女人,即時攤牌後3日,佢話個女人block 左佢,已經冇揾,因為揾唔倒,(佢話)我心諗有冇 ...

係都唔出奇
好少話斷就斷
不如諗下你下一步會點做
不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

回覆 crystal媽咪 的帖子

你只怪個女人, 如果你老公要斷尾,就唔會咁樣。

Jolin_Yuen    發表於 20-11-10 12:46

珍珠宮

我覺得一定係,但要冷靜d先,返工其實完全有時間偷食,唔好以為放工放假陪你就得,同埋其實你好容易感覺到佢係咪人在心不在。

你無實質證據,佢一樣有千萬個藉口理由呃你。

子爵府

crystal媽咪 發表於 20-11-8 22:41
係都唔出奇
好少話斷就斷
不如諗下你下一步會點做

我知曬佢啲返工時間,佢地呢個月應該冇見過面,齋wts傳情?正常爆開房係會忍唔住嘅,我就睇下佢忍得幾耐,見步行步。

子爵府

回覆 alicewong18 的帖子

有可能係群組名 群組好興有啲公仔符號之類但我又冇留意如果群組有信息 電話面顯示是群組名還是群組內既人名
而且又未必一定係嗰個女人 如果係 應該會用錫錫公仔 會唔會係你老公啲死黨

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Foreverboom30 發表於 20-11-8 22:44
回覆 crystal媽咪 的帖子

你只怪個女人, 如果你老公要斷尾,就唔會咁樣。

引用回覆錯誤
一樓先係樓主

寶石宮

alicewong18 發表於 20-11-8 22:53
我知曬佢啲返工時間,佢地呢個月應該冇見過面,齋wts傳情?正常爆開房係會忍唔住嘅,我就睇下佢忍得幾耐, ...

以前有一個係佢寧願扮返工,
但平日其實放左假
寧願扣錢都要同人偷情

唔好咁老定

大宅

牛年勳章

crystal媽咪 發表於 20-11-8 22:56
以前有一個係佢寧願扮返工,
但平日其實放左假
寧願扣錢都要同人偷情

前排我都聽過一個
好好先生
放假放工都照顧屋企
但原來拎假去爆房
早啲出門口扮返工去爆房
有兩部手機
一部唔會跟身返屋企
以免穿煲

男人要偷食 真係大把時間

JD930    發表於 20-11-16 09:54
crazypaper    發表於 20-11-12 18:20

寶石宮

BaileyChung 發表於 20-11-8 23:00
前排我都聽過一個
好好先生
放假放工都照顧屋企

有時有啲以為自己掌握左好多
但係其實可能係同事

子爵府

mcs74 發表於 20-11-8 22:47
我覺得一定係,但要冷靜d先,返工其實完全有時間偷食,唔好以為放工放假陪你就得,同埋其實你好容易感覺到 ...

佢嘅工種開工係偷唔倒食嘅,如果真係呃我唯有係明明放假呃我返工咁就得,但佢一星期又冇咁多假,放工計埋時間返家啱好回家。
但係放假同佢出街真係人在心不在嘅感覺,舊時放假去街會周圍睇嘢,但近日食完個lunch佢好似冇乜意欲睇嘢!佢以前最鍾意睇嘢的,所以現在食完飯行一陣就返家了。心諗佢同個賤女人一齊時可以由下午1点到第二日嘅下午4点先返家,唔計爆房瞓酒店,可以陪個女人行咁耐

子爵府

Wongbuddy 發表於 20-11-8 22:53
回覆 alicewong18 的帖子

有可能係群組名 群組好興有啲公仔符號之類但我又冇留意如果群組有信息 ...

一定唔唔係,佢有個未接來電,隔兩分鐘之後就wts我老公。

珍珠宮

男人要偷食總有辦法,可能宜家佢地兩個有問題,只係停一個月,可能你老公唔肯離婚,個女人咪吊下佢胃口,咁佢咪可以日日陪你咯。但去廁所食飯返工放工呢d時間短信電話聯絡相信都好容易做得到。

你老公失魂落魄咁ge樣,個女人back list佢佢竟然同你發脾氣,我覺得佢地兩個墮入愛河,似情侶嘈架多d,並唔見得佢地真係斷左聯絡。

對你老公呢d情況我都唔知點挽救,因為佢真係心不在,又唔識得反省,好難跳出呢個圈,已經搞過個女人,仲心思思,唔係一般身體出軌咁簡單

子爵府

mcs74 發表於 20-11-8 23:19
男人要偷食總有辦法,可能宜家佢地兩個有問題,只係停一個月,可能你老公唔肯離婚,個女人咪吊下佢胃口,咁 ...

佢宜家就係話我唔好亂諗嘢,又話佢咁嘅款,又唔係有錢,邊有女跟佢喎!佢講呢蕃說話好似佢同個賤女人冇事發生咁。
我有同感佢地似拍拖耍花槍,條女玩嘢block佢,之後又解除返。
佢仲夠膽打比我老公

子爵府

邊有甘易斷吖!

寶石宮

alicewong18 發表於 20-11-8 23:35
佢宜家就係話我唔好亂諗嘢,又話佢咁嘅款,又唔係有錢,邊有女跟佢喎!佢講呢蕃說話好似佢同個賤女人冇事 ...

冇錢,但有d女人肯貼。見過了

大宅

alicewong18 發表於 20-11-8 23:35
佢宜家就係話我唔好亂諗嘢,又話佢咁嘅款,又唔係有錢,邊有女跟佢喎!佢講呢蕃說話好似佢同個賤女人冇事 ...

個女人就係話同人去飲嘢,等你老公以為佢有人追,緊張下佢,我老公個小三,佢哋未開始嗰陣時,都係咁引我老公㗎

大宅

crystal媽咪 發表於 20-11-9 07:27
冇錢,但有d女人肯貼。見過了

貼埋自己間屋當爆房地點都有

JD930    發表於 20-11-16 09:55

大宅

alicewong18 發表於 20-11-8 23:11
一定唔唔係,佢有個未接來電,隔兩分鐘之後就wts我老公。

你老公肯誠心悔改,就叫佢自己block咗個女人,同埋交低個gps,等你知道佢去咗邊

首頁
12345...8

尾頁

跳至