自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

2021勳章

尋日係超市見到買,買左黎試,一盒6盒,有兩個好淋,偏酸,細個無乜肉食,都係金奇異果好食d

超級版主

2021勳章 精叻鼠年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

啤啤貓 發表於 20-11-9 16:26
尋日係超市見到買,買左黎試,一盒6盒,有兩個好淋,偏酸,細個無乜肉食,都係金奇異果好食d
...
我上次在生果檔買,一盒8粒,好甜好好食

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

別墅

2021勳章

wong2323 發表於 20-11-9 16:33
我上次在生果檔買,一盒8粒,好甜好好食

我果隻係紅心

有兩隻?

男爵府

2021勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

同事好耐之前請過我食一粒,食咗都唔知自己食乜,又細又酸,有得揀都係食番奇異果

超級版主

2021勳章 精叻鼠年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

啤啤貓 發表於 20-11-9 16:41
我果隻係紅心

有兩隻?
有幾種

有似提子的

紅心的

綠色圓形的

綠色長形的

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

複式洋房

個樣好得人驚,都係買返奇異果算

大宅

回覆樓主:

之前係超市買過紅心,好甜,非常好食但價錢就貴左d

wcpcelia    發表於 20-11-10 15:38

大宅

2021勳章

回覆樓主:

麻麻

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊