潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

yuyubeebee 發表於 20-11-9 19:25
congratulations! Lindy係咩色?US平香港幾多?

Lindy係大象灰,我個集運倉喺免稅州,咁就平$1000左右,如果唔係免稅州份其實係貴過香港

大宅

mushroomcat821 發表於 20-11-9 17:48
到呢一刻,我都唔明點解自己大膽成咁(emoji)一個Lindy 30加一個mini Evelyne,加埋成八萬蚊會夠膽用轉運,13 ...

Jm好勇敢 我果次買狗狗twilly已經成日心掛掛 驚死沉船

複式洋房

mushroomcat821 發表於 20-11-9 19:52
冇,美國Hermes用FedEx送去集運倉,集運倉自己用個普通紙盒幫我放兩個袋入去偽裝再寄返嚟香港
...

我歐洲買有外盒,打開咗外盒先至係橙盒

男爵府

manman34831 發表於 20-11-9 20:17
Jm好勇敢 我果次買狗狗twilly已經成日心掛掛 驚死沉船

如果買$10000留下我唔驚,我用左二百幾蚊買保險,可以賠1000US,但今次$80000真係覺得自己勇字當頭

大宅

mushroomcat821 發表於 20-11-9 20:27
如果買$10000留下我唔驚,我用左二百幾蚊買保險,可以賠1000US,但今次$80000真係覺得自己勇字當頭
...

真心勁 早幾日我見到有個mini roulis
好想落手但係真係唔知既去邊好
諗多兩諗10分鐘之後都冇左

男爵府

終於開箱喇
有冇mini e上身圖?

琥珀宮

回覆 mushroomcat821 的帖子

Beautiful

大宅

mushroomcat821 發表於 20-11-9 19:54
Lindy係大象灰,我個集運倉喺免稅州,咁就平$1000左右,如果唔係免稅州份其實係貴過香港
...

好彩有驚冇險,快d帶佢地出街街啦 我都係上個月行幾次買到Lindy 30黑金

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

gunpowder 發表於 20-11-9 21:00
終於開箱喇
有冇mini e上身圖?

Mini E唔係我自己要既,我自己有個Etain Mini E都唔要喇

大宅

mushroomcat821 發表於 20-11-9 18:48
Ship?o, 請自己搵個?,但都係嗰句,其實買過後我唔太贊成!第一,美國運美國途中巳可能比人偷貨,跟住, ...

中間心理壓力一定好大! 好在順利運到咋
我鐘意mini E, 隻紅色超靚!

複式洋房

mushroomcat821 發表於 20-11-9 17:48
到呢一刻,我都唔明點解自己大膽成咁(emoji)一個Lindy 30加一個mini Evelyne,加埋成八萬蚊會夠膽用轉運,13 ...

好靚啊 ~
Lindy真心勇

禁止訪問

男爵府

回覆 mushroomcat821 的帖子

大宅

我上個月都喺外國官網買左個herbag,喺香港專門店買左個p18,
雖然官網真係幾難買到啱心水(香港專門店應該都係),但我唔係好想再入香港專門店。。可能我唔係啲咩大富豪,我覺得入到店都幾難受。。

男爵府

pompom_pig 發表於 20-11-10 12:46
我上個月都喺外國官網買左個herbag,喺香港專門店買左個p18,
雖然官網真係幾難買到啱心水(香港專門店應該 ...

請問有咩經歷?可唔可以講黎聽下?
不過你舖頭買到p18都好好彩

禁止訪問

大宅

gunpowder 發表於 20-11-10 12:50
請問有咩經歷?可唔可以講黎聽下?
不過你舖頭買到p18都好好彩

詳細唔講啦⋯⋯
唔只一次嘅,總之入去就好似有個傻婆走入去游魂,終於有人幫下你就好似想快啲耍你走咁。。

我隻p18其實隻色麻麻(emoji) 同埋之後發覺個sale答嘢有少少問題,同埋罰企左差不多半個幾鐘先等到佢拎出黎。。

下隻都想買mini e! 不過今次一定等啱心水色先買!

大宅

回覆 pompom_pig 的帖子

邊間舖可唔可以透露呀? 不過要遇到好sa真係好講緣份, btw你隻p18係咩色?

伯爵府

mushroomcat821 發表於 20-11-9 20:27
...

真係超勇!congrats收靚貨呀!

首頁

尾頁

跳至