自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2021勳章

天貓 發表於 20-11-17 22:50
我覺得呢個殺妻教授比起中文大學嗰個殺妻教授更加恐怖,佢好精心部署,殺咗人一啲都冇愧疚,仲可以大話連 ...

中大教授瑜伽球毒氣殺妻係因為有第三者,想離婚但唔肯分身家,果個仲儲心積累仲衰喎

大宅

2021勳章

ricecooking 發表於 20-11-18 21:25
中大教授瑜伽球毒氣殺妻係因為有第三者,想離婚但唔肯分身家,果個仲儲心積累仲衰喎
...

但呢個係殺完人,佢完全冇愧疚嘅態度,可以好冷靜咁去部署之後嘅嘢,好恐怖⋯⋯

子爵府

2021勳章

天貓 發表於 20-11-18 23:43
但呢個係殺完人,佢完全冇愧疚嘅態度,可以好冷靜咁去部署之後嘅嘢,好恐怖⋯⋯
...
中大嗰個都冇愧疚,警察破案關鍵係佢去認屍時只對女兒死去傷心,但完全冇去望個老婆引起警察疑心

男爵府

2021勳章

caa 發表於 20-11-18 23:49
中大嗰個都冇愧疚,警察破案關鍵係佢去認屍時只對女兒死去傷心,但完全冇去望個老婆引起警察疑心
...

兩個都冷血

子爵府

...

我覺得中大呢個恐怖d,好周詳,用咗好多時間佈局,計劃要令老婆消失,錢就佢袋,同小三加仔女從新開始。如果我係個小三知道佢咁樣殺個老婆我就會即閃,萬一佢唔鍾意我時咪殺咗我。至於港大呢位,佢係好聰明,可以瞞咗幾日,不過如果佢真係精心部署,就唔止可以瞞幾日咁小啦,只好講,勉強無幸福,真係相處得咁唔開心,何不好好傾下,分開又好,一齊行落去又好,點都好過推自己去到一個點搞到有呢個結局。

大宅

2021勳章

...

呢個係上到庭都仲講自己唔捨得掉個木箱係因為愛個老婆,又話殺人嗰時斷片,總之個感覺非常冷血

子爵府

2021勳章

ricecooking 發表於 20-11-18 21:25
...
難講港大呢個都係咪一路想離婚但諗唔掂點分身家

公爵府

男爵府

2021勳章

evip 發表於 20-11-18 08:23
個老婆係冇可能踢到老公落牀…… 我試過踢個老公,佢剩係嗌左一下!

睇到你留言笑左

複式洋房

2021勳章

femtopiggy 發表於 20-11-17 21:15
回覆 Celine524 的帖子

原本個廁板有問題, 但又唔想俾錢買, 所以就換個仔果個呱?

佢個仔都好賤 因為咁搞衰阿爸同阿妹果個 仔女都超衰

大宅

2021勳章

回覆樓主:

今日再審,張生都好慘!長期受張太心理虐待

男爵府

2021勳章

https://www.facebook.com/186040714921338/posts/1627136824145046/

謀殺罪成5:2
T. T
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

公爵府

2021勳章

green1apple 發表於 20-11-26 20:50
https://www.facebook.com/186040714921338/posts/1627136824145046/

應該係考慮兇器lor,話断片好奇怪。。

伯爵府

2021勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

green1apple 發表於 20-11-26 20:50

有兩個唔同意。

琥珀宮

2021勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

TingTing 發表於 20-11-26 20:53
應該係考慮兇器lor,話断片好奇怪。。

兩條電線? 如果係我, 我會覺得佢誤殺多D

瑪瑙宮

2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可憐!!! 但以後可以安安靜靜!!

侯爵府

2021勳章

evip 發表於 20-11-26 21:26
有兩個唔同意。

2位可能婦人之仁,淨BK同情心氾濫。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊