自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我係餓底 發表於 20-11-13 23:35
何依婷...唔係掛?港女小三格,邊忽配做祝君好?

完全唔覺得佢靚

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

FionaWong0118 發表於 20-11-16 14:08
我都覺得OK, 安仔唔係只識搞笑, 我覺得佢有D演技架~

我都覺得應該比其他角色佢試下, 唔係好易定左型, 只做死一類型角色

其實胡鴻軍演技一般, 比佢做初哥哥呢D 有前人比較既角色可能仲累左佢.

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

各花入各眼!何我覺得幾清秀幾靚女!至於MK格,咁到時佢既造型打扮實會配合個角色,到時出來個形象又會唔同感覺架啦!

好似連詩雅咁,之前未入TVB拍劇時,形象都唔多好,成個MK蒲精咁。但入咗TVB拍劇,係早前 "那些年我們愛過的人" 套劇度扮專業人士醫生,成個Look唔同晒,似模似樣囉!

珍珠宮

無睇過安仔有咩演技,只係睇過佢係愛回家度用浮誇既演繹方式搞笑,完全無法判斷佢有咩演技?

早前係香討有投票POST架,安仔都係人選之一,都無咩人投佢啦,擺明人地覺得得啖笑!

珍珠宮

反而TVB有考慮過用吳偉豪做司徒信禮一角,不過最後都決定用馬子仁!

大宅

ChingYee123 發表於 20-11-16 13:32
Bonnie 咁醜樣,係愛回家見到佢都覺悶,搵佢擔正做君好?擺明玩野!安仔擺明行周星池諧星路線,搵佢做初哥 ...

Bonnie 咁都叫醜樣(emoji)(emoji)大開眼界
何反而你覺得靚 口味真係人人唔同

珍珠宮

Big_yan1999 發表於 20-11-16 14:40
咁都叫醜樣(emoji)(emoji)大開眼界

醜樣就可能係誇張咗!但完全唔合眼緣!

首頁

尾頁

跳至