美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

我囡囡既同學媽媽喺出面打咗4支少女針,打完好似冇打,仲要好痛,冇咩效果睇,係咁投訴,不過冇人理佢,之後上網搵到少女針果間廠,佢哋介紹左幾間店比佢,最後去左林醫生度打,佢話淨係打咗兩支,效果已經幾靚,話林醫生好細心,講解好清楚詳細,同埋唔係好痛,搞到我好想去試吓,請問各位有試過搵少女針導師林醫生打嗎?可以分享吓嗎?

禁止訪問

男爵府

waiwai0310 發表於 20-11-14 00:50
我囡囡既同學媽媽喺出面打咗4支少女針,打完好似冇打,仲要好痛,冇咩效果睇,係咁投訴,不過冇人理佢,之後 ...

想要醫生資料呀,可以pm我嘛

複式洋房

回覆 waiwai0310 的帖子

你打電話佢介紹左邊幾間呀 ?成日好多醫美診所既Consultation 講既時候都話個醫生係導師 真係好驚係吹水

禁止訪問

別墅

奶茶姐 發表於 20-11-15 17:23
你講話好既林醫生,知道客打左4枝仲幫佢打多2枝生膠原蛋白個時會脹到喊 ...

佢打完4支都見吾到明顯變化,因為少女針係即時有效果,咁打完幾個月都冇咩特別,都好似冇咩生過,咁佢先至再搵其他醫生打

別墅

Ming9986 發表於 20-11-15 14:14

你打電話佢介紹左邊幾間呀 ?成日好多醫美診所既Consultation 講既時候都話個醫生 ...

我個女的同學媽媽問的,我要下次問吓佢先知介紹邊幾間

複式洋房

問完話我知因為我打過去佢地吾肯講 thx

禁止訪問

大宅

waiwai0310 發表於 20-11-16 00:05
佢打完4支都見吾到明顯變化,因為少女針係即時有效果,咁打完幾個月都冇咩特別,都好似冇咩生過,咁佢先至 ...
打兩枝已經見到效果,可能你朋友之前打左假針,ellanse 有好多假貨,建議去有得驗針既地方打,ellanse個盒同埋枝針入面都有防偽qr code俾人驗

別墅

Ming9986 發表於 20-11-16 13:42

問完話我知因為我打過去佢地吾肯講 thx

佢話吾記得佢地講英文名(emoji)

別墅

Leehoarmama 發表於 20-11-16 17:32
打兩枝已經見到效果,可能你朋友之前打左假針,ellanse 有好多假貨,建議去有得驗針既地方打,ellanse個盒 ...

甘恐怖(emoji)

別墅

hanali46 發表於 20-11-16 17:08
咁多林醫生..邊位

James dr lam yui

禁止訪問

別墅

chanheimama 發表於 20-11-14 19:45
我有搵佢打少女針呀,我嗰陣時本身搵佢係打ultherapy ,覺得佢做得好,後來打埋少女針,少女針效果真係打 ...

請問你打左幾支?

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

chanheimama 發表於 20-11-14 19:45
我有搵佢打少女針呀,我嗰陣時本身搵佢係打ultherapy ,覺得佢做得好,後來打埋少女針,少女針效果真係打 ...

想問你打左幾多錢?

象牙宮

waiwai0310 發表於 20-11-17 10:31
James dr lam yui

Skin Care Clinic
Dr Lam Yui, James 林銳醫生-?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

別墅

333s 發表於 20-11-24 19:53
Skin Care Clinic
Dr Lam Yui, James 林銳醫生-?

Yes

首頁

尾頁

跳至