自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

樓主咁關心TVB,又踩TVB,好亂啊!

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23394703

珍珠宮

CDE1 發表於 20-11-14 10:49
視帝唔敢講,但視后我覺得係黃智雯+黃翠如是但一個,亦有可能佢地齊齊奪視后.
...

是旦啦,蜀中無大將,無咩代表性。

伯爵府

黃翠如 戲屎到痺如果畀佢 一定因為余詠珊 幕後黑手

禁止訪問

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

視后根本無人,應該係黃智敏千奇咪係高O. 視帝我估都係俾番馬明或者盲俠

男爵府

唔知今年會唔會補返個視帝比林峯

珍珠宮

畀面勳章

智雯吖,,佢做戲幾好呀翠如唔會掛,,佢D戲......

珍珠宮

回覆樓主:

脆魚唔好啦掛,聽佢講對白好辛苦。。。黃智雯都幾好

男爵府

花生油子 發表於 20-11-14 14:26
智雯吖,,佢做戲幾好呀翠如唔會掛,,佢D戲......

視后黃智雯
視帝馬國明

幸福花    發表於 20-11-15 21:17

珍珠宮

回覆樓主:

黃智文有咩戲?

侯爵府

回覆樓主:

智雯只記得有18年後的告白,同半夜嘅on call36 ,其實3個欣係好,不過好似無喺香港攞

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

syyysc 發表於 20-11-14 11:39
樓主咁關心TVB,又踩TVB,好亂啊!

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23394703 ...

Make noise

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

RoseRose1980 發表於 20-11-14 12:24
黃翠如 戲屎到痺如果畀佢 一定因為余詠珊 幕後黑手

又係啱,即刻笑左

琥珀宮

回覆樓主:

視后。。無人選
視帝林峯

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

如果有蔡思貝,我希望係佢。 好過黄,睇佢做戲好辛苦

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

ChloeMa 發表於 20-11-14 15:36
如果有蔡思貝,我希望係佢。 好過黄,睇佢做戲好辛苦

我啱啱都想講蔡思貝

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

視帝我估林峯(不過使徒3我只睇咗1集)
視后我幾鍾意蔡思貝
男配我揀反黑路人甲張振朗
女配殺手高寧

侯爵府

好媽媽勳章

視帝係林峰啦視后無心水
開心每一天

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至