網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問晉越集運好嗎?
佢網頁:單邊貨物長度超過30cm,開始計算體積重量。
咁咪要件件細嘢?!
謝謝。

公爵府

係 30CM 以上要計體質, 昨日開始網頁上唔到. 好似話UPDATE緊. 似爆倉! 唔好用住.

琥珀宮

Yeelim 發表於 20-11-17 16:33
係 30CM 以上要計體質, 昨日開始網頁上唔到. 好似話UPDATE緊. 似爆倉! 唔好用住. ...

佢個網站成日down

公爵府

個網頁今日又好似無事, 但都係唔好用住好D. 睇一排先!

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

搵過第二間., 30CM買對鞋都過體積了, 我上次買左個浴室置物架, 1.2KG過體積收左4.5KG, 因為太耐無用無留意改左長度收費。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

大宅

呢間已經將佢列入black list.之前將件貨整唔見咗仲不停向度穩借口,重要我件貨系大件。客服態度非常差,用過甘多間集運最差呢間

複式洋房

謝謝回覆。

原來咁樣。

伯爵府

慢到冇朋友,平時99%都要四日三夜先到,雙十一上星期三發貨,至今仍未到港。

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我用咗幾年,最近真係忍無可忍blacklist佢,客服永遠都係官腔回復,冇物流信息,愈嚟愈慢。

公爵府

好慢, 之前可以今發, 明天到. 今次星期三拍, 要星期一才到.

男爵府

畀面勳章

Yeelim 發表於 20-12-1 01:08
好慢, 之前可以今發, 明天到. 今次星期三拍, 要星期一才到.

最攪笑係最近見有加急收費,問佢加急會快幾多、幾多日到,佢覆要3-4日,再問咁同普通有咩分別,佢竟然話係無分別,咁咪再問無分別點解要比多d運費用加急,跟住佢就玩失蹤,無回應
......

翡翠宮

ying_ma 發表於 20-12-8 19:20
最攪笑係最近見有加急收費,問佢加急會快幾多、幾多日到,佢覆要3-4日,再問咁同普通有咩分別,佢竟然話係 ...

員工倒米

首頁

尾頁

跳至