自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 魔怪媽媽 的帖子

有咩渠道可聯絡佢?

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

小傑媽媽 發表於 20-11-15 11:46

無錯!我都曾經比個bk人渣放我張相出去比我唔識既人評頭 ...

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

Ming1127 發表於 20-11-15 12:32
回覆 魔怪媽媽 的帖子

有咩渠道可聯絡佢?

你系道鄭重咁道歉都得啦

大宅

回覆 魔怪媽媽 的帖子

致照片中的女士:

本人就今次的事件,向您鄭重道歉。

我曾在網上看見有閣下在內的照片,此照片是出自am730。然後我將其照片放上本平台,予其他人談論 閣下的年齡。

本人無惡意傷害 閣下,此post 原意只是閒談而已。但因為本人這個幼稚和不尊重的行為,沒有考慮到 閣下的感受,對你造成困擾和心理傷害。本人在此向你鄭重道歉。

本人已經刪除相關照片及暫停相關討論,亦會作出深切反省。在此再向你道歉。

首頁

尾頁

跳至