夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

回覆 VicB 的帖子

其實佢直接否認又好 用反問形式回答又好 每人回話方式唔同 但! 真係有咁多無聊友開呢啲玩笑? 如果一對男女冇親密/曖昧行為 點都唔會令人猜想係情侶掛 如果話係街上突然走黎問 嗰啲直頭係精神病囉 唔係答與唔答 係會即避開

大宅

VicB 發表於 20-11-14 23:03
今日無意中睇到我老公電話截圖,一段對話中,有個人問佢”xxx係咪你條女?”
佢解釋係佢退wechat group , ...

有人問得出咁嘅問題,實有古怪。

男爵府

sasaki_peach 發表於 20-11-15 16:15
有人問得出咁嘅問題,實有古怪。
你講出個重點來,樓主老公係有家室,仲有人問嚟d問題,中學生就會係wts群度問

大宅

Wongbuddy 發表於 20-11-15 11:31
回覆 VicB 的帖子

想問group既人係好耐既朋友? 個女係grp內人嗎?如果你講到你老公都幾我行我素咁 唔太鍾 ...

係一個唔會見面的group 網上面add入去,講賭馬之類嘅嘢。講真,問呢條問題的人話係講笑咁問,我而家都會對我老公有保留,佢有無都好,都覺得有條刺,唔係好想見到佢

大宅

hellokitty525 發表於 20-11-15 16:25
你講出個重點來,樓主老公係有家室,仲有人問嚟d問題,中學生就會係wts群度問
...

所以我覺得好有問題。今日望到佢都覺得佢有問題,好難好似以前咁。

大宅

Wongbuddy 發表於 20-11-15 11:44
回覆 VicB 的帖子

其實佢直接否認又好 用反問形式回答又好 每人回話方式唔同 但! 真係有咁多無聊友開呢啲 ...

我就係咁話佢,如果佢真係無,唔通問嗰個個腦有問題?點可能對一個有家室的人開呢啲玩笑,野可以亂食 説話唔可以亂講。

別墅

點解你咁問?<-----------------好正常, 我都會咁反問。想知道對方動機, 而不是沒腦咁即答

子爵府

回覆 VicB 的帖子

當然啦 由一路認為身邊嗰個係對自己幾咁忠誠 直到有日發現真相 完全係惡夢 自己原來係那麼無知 點接受到吖

但咁奇怪? 賭馬谷都有女人join

大宅

Wongbuddy 發表於 20-11-15 17:30
回覆 VicB 的帖子

當然啦 由一路認為身邊嗰個係對自己幾咁忠誠 直到有日發現真相 完全係惡夢 自己原來係那 ...

所以我而家諗緊想離婚,我的婚姻有污點,如果今日佢係清白,而真係問佢嗰個人個腦有問題,係佢自己攞嚟衰,無人叫佢入呢啲group ,如果佢真係有做過就天網恢恢,可憐兩個細的。

大宅

Standsonenight 發表於 20-11-15 16:59
點解你咁問?

係,但如果你問完對方,而你無否認亦無承應,係咩心態?

子爵府

回覆 VicB 的帖子

咁又唔好咁衝動住 連個女人是誰你都未知 亦冇其他証句

不過講真吖 唔係你開呢個po呢 我都唔知原來咁多人會鍾意以反問形式去回答人問題 當我唯一用反問時 大概係因為我做錯野心虛 覺得自己明明遮掩得好好架 點解都會被對方看穿呢 我有咩做得唔完善而被發覺呢 我真心想知 我就會答 "點解你咁問"?

大宅

Wongbuddy 發表於 20-11-15 18:14
回覆 VicB 的帖子

咁又唔好咁衝動住 連個女人是誰你都未知 亦冇其他証句

係!你講中左。

子爵府

回覆 VicB 的帖子

咁你靜觀其變先啦 梗係希望係一場誤會啦

大宅

Wongbuddy 發表於 20-11-15 18:20
回覆 VicB 的帖子

咁你靜觀其變先啦 梗係希望係一場誤會啦

如何證明係一場誤會?連我都諗唔到,何況我老公。如果證實唔到,我日子點過,日日都對住佢,然後又會諗起呢句,跟住諗真定假........

子爵府

回覆 VicB 的帖子

唉 真係唯有留意下仲有冇其他古怪msg咋 你睇到佢cap圖 即係你平時可睇佢電話啦 不過唔知今次之後 即係如果佢有古惑咁講吓 佢可能會醒目架啦

大宅

Wongbuddy 發表於 20-11-15 18:29
回覆 VicB 的帖子

唉 真係唯有留意下仲有冇其他古怪msg咋 你睇到佢cap圖 即係你平時可睇佢電話啦 不過唔知 ...

所以我會覺得好辛苦,與其日日估估下,不如爽手啲。離婚,講真,只係迫自己跳出舒適圈,佢都成日話我,佢做嘜我都有意見,佢好大壓力,我地表面睇好似幾好咁,但實際上只有我地自己知,當然夫妻之間都有相處得好的時候,但一遇到問題,佢的解決方法都係唔出聲,冷解決。唔好話佢覺得我聲氣多多難頂,我都覺得佢難頂,一係就灘開來講,我最頂唔順係唔出聲。

子爵府

回覆 VicB 的帖子

我都好怕啲唔出聲或講野遊花園既人 原來除左個迷團 你地有其他相處問題既 佢覺得大壓力又唔好出聲 好易屈埋屈埋所有野 你要諗清楚經濟同小朋友安排囉 但講真如果唔係呢個迷 你都仲可忍耐平時相處模式架喎

大宅

Wongbuddy 發表於 20-11-15 18:47
回覆 VicB 的帖子

我都好怕啲唔出聲或講野遊花園既人 原來除左個迷團 你地有其他相處問題既 佢覺 ...

如果唔係呢句野,平時相處無問題既,夫妻之間總有鬧交,日子尚算過得去,但係心入面有呢個問號我就真係頂唔順。

複式洋房

VicB 發表於 20-11-15 19:29
如果唔係呢句野,平時相處無問題既,夫妻之間總有鬧交,日子尚算過得去,但係心入面有呢個問號我就真係頂 ...

賭馬gp 先多雞蟲呀亦會有女賭徒⋯⋯
你真係信佢無出黎見?
正常點會咁講,一係就搞瞹昧搞到退gp..一係就食咗女怕俾人知,所以

大宅

lovebabysuet 發表於 20-11-15 21:07
賭馬gp 先多雞蟲呀亦會有女賭徒⋯⋯
你真係信佢無出黎見?
正常點會咁講,一係就搞瞹昧搞 ...

咁恐怖架咩啲group

首頁
12345...6

尾頁

跳至