夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2021勳章

回覆 VicB 的帖子

睇完咁多你答覆,我只發現一樣野,由一開始你不應和你老公結婚,因為你根本唔信你老公,你老公什麼都未做,你因為其他人的說話就認定了你老公有無做,你老公講什麼你都無聽,仍然自信你所謂的證明。你想下他日你老公見到你朋友SENT條信息,“他正不正",你老公一口咬定你勾佬,你點講都無,你就明老公現在心情,本身大家可以開開心心行下去,但因為你自己決定,你把大家的將來放棄。

複式洋房

VicB 發表於 20-11-16 21:38
係我用自己常理去推斷,我覺得無事,人地唔會無啦啦咁問。所以我先無辦法相信佢的解釋
...

其實我自己覺得,女人第六感係好強
係會自己感覺到件事有無野

大宅

2021勳章

回覆 VicB 的帖子

唔好咁講啦 我都唔係咩分析 只係講出唔同既可能性 唔敢斷言話你老公一定有野 亦唔敢確定話其實只係你既疑心啫 唔好再猜疑便對了呢啲說話 勸告別人永遠容易做 但萬一外人勸錯你比錯意見咁點呢 影響左你思想就唔好 冇人實際知個真相除左你老公 你真係應該再觀察先決定

大宅

2021勳章

Wongbuddy 發表於 20-11-17 11:06
回覆 VicB 的帖子

唔好咁講啦 我都唔係咩分析 只係講出唔同既可能性 唔敢斷言話你老公一定有野 亦唔敢確定 ...

多謝你,我會再觀察,佢亦應承我唔再玩呢啲group.

大宅

2021勳章

回覆 buibui1123 的帖子

係呀 女人直覺真係幾準 起碼我係 應該話可能同一個人相處耐左 就算佢唔講 佢一個眼神 一個舉動 已經能感覺佢想點

大宅

2021勳章

回覆 VicB 的帖子

太好啦 希望所有野雨過天晴

水晶宮

2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

VicB 發表於 20-11-14 23:03
今日無意中睇到我老公電話截圖,一段對話中,有個人問佢”xxx係咪你條女?”
佢解釋係佢退wechat group , ...

大宅

VicB 發表於 20-11-16 21:35
因為佢回答得好隱晦,人地問完佢,之後佢問點解咁問,對方又答,想知姐,怕亂吹時唔覺意得罪人,我老公又 ...
睇埋你老公後面對話, 個人 感覺 佢之前同個女人好傾啲, 或者有啲曖昧言詞 ,於是引起 發問者問佢呢個問題, 佢因而清醒咗 , 所以決定退group

別墅

mcs74 發表於 20-11-15 00:28
我覺得回覆正常wor
我都覺

複式洋房

sasaki_peach 發表於 20-11-15 16:15
有人問得出咁嘅問題,實有古怪。

Can’t agree more

大宅

2021勳章

Wongbuddy 發表於 20-11-17 11:14
回覆 VicB 的帖子

太好啦 希望所有野雨過天晴

最終搞清楚,係嗰個人玩野,佢哋三個開咗個group 講清楚,被唱嗰個女仔話同我老公三五識七,唔好毁佢清白,兩個一齊鬧個多口怪。

多謝你(emoji)

大宅

2021勳章

回覆 VicB 的帖子

Wonderful 替你高興呀JM 咁就可以繼續同老公開開心心 黎緊Xmas好好慶祝下氹下佢囉

大宅

2021勳章

Wongbuddy 發表於 20-11-24 23:11
回覆 VicB 的帖子

Wonderful 替你高興呀JM 咁就可以繼續同老公開開心心 黎緊Xmas好好 ...

係,多謝你(emoji)

別墅

VicB 發表於 20-11-24 22:39
最終搞清楚,係嗰個人玩野,佢哋三個開咗個group 講清楚,被唱嗰個女仔話同我老公三五識七,唔好毁佢清白 ...

「我就係咁話佢,如果佢真係無,唔通問嗰個個腦有問題?點可能對一個有家室的人開呢啲玩笑,野可以亂食 説話唔可以亂講。」

記得再睇返成個post 同特別係你自己既留言。

大宅

2021勳章

Standsonenight 發表於 20-11-25 20:48
「我就係咁話佢,如果佢真係無,唔通問嗰個個腦有問題?點可能對一個有家室的人開呢啲玩笑,野可以亂食 説 ...

唔明你想表達咩?

別墅

你之前既留言「我就係咁話佢,如果佢真係無,唔通問嗰個個腦有問題?點可能對一個有家室的人開呢啲玩笑,野可以亂食 説話唔可以亂講。」

結果證明你老公沒有半點做錯,然後你決定相信問個嗰外人,而你老公解釋完你都唔信,成件事既問題其實係你身上。

唔通問嗰個個腦有問題?(呢個世界就係有咁既人)點可能對一個有家室的人開呢啲玩笑,(係有可能)野可以亂食 説話唔可以亂講。(呢個世界就係有人會亂講)」

大宅

2021勳章

Standsonenight 發表於 20-11-25 21:01
你之前既留言「我就係咁話佢,如果佢真係無,唔通問嗰個個腦有問題?點可能對一個有家室的人開呢啲玩笑,野 ...

你可以咁講,因為我之前都有講過,因為以前的一個經歷,令我對於男人出軌非常仇恨,亦令我唔相信疑似出軌人的説話,但作為一個男人,人地的老公,佢亦都有責任做好自己。不過而家無事,亦希望以後都無事。

大宅

2021勳章

回覆 Standsonenight 的帖子

有時針唔吉到肉就唔知痛 樓主之前從未遇過咁既問題 佢會慌張亂諗都好正常 就算局外人都會幫佢分析唔同既情況啦 冇野係100%sure既

別墅

Wongbuddy 發表於 20-11-25 21:22

有時針唔吉到肉就唔知痛 樓主之前從未遇過咁既問題 佢會慌張亂諗都好正常 就 ...

由一句 點解咁問 諗到出軌疑團,如果唔吸取教訓,好快就有下一個post,重有人幫手推樓主去懷疑老公因為一句反問,去消磨佢地夫妻間嘅信任係冇實質證據下,只能講說話亂講既人的確多。

大宅

2021勳章

其實如果你咁講 不如話點解男人要先招來咁多痳煩野呢 男人唔係咁貪玩 join呢樣join嗰樣 唔會攪出咁多事 你有睇開呢度啲jm講既話 都知有男人玩online game變左玩女人 有樣野樓主講得好岩 做老公既都應該先做好老公本份 我諗佢老公經過今次都學懂了 我地冇一個有資格批評樓主應該有既情緒與感受 佢先係當事人

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊