時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

czl115 發表於 20-11-19 21:38
佢咁高端,咪又係要聽低端嘅話,低端叫佢做乜就做乜,唔準佢做乜就唔能做乜
...

呢隻人形物, 妄想到比佢口中嘅所謂低端乞衣, 更低端,更似乞衣

珍珠宮

Hohoemio 發表於 20-11-19 19:23
我老婆有歐洲私家車管接管送, 你繼續逼巴士地鐵, 住 200尺劏房吧.

哦, 原來你老婆有歐洲私家單車, 管接管送外買架
失敬呀
咁有歐洲私家單車, 的確唔使逼巴士地鐵嘅

水晶宮

2024勳章

一罐可樂 發表於 20-11-19 21:55
哦, 原來你老婆有歐洲私家單車, 管接管送外買架
失敬呀
咁有歐洲私家單車, 的確唔使逼巴 ...

但又殫精竭慮出盡百寶去搶百佳100蚊券,買二手海洋公園平飛,同佢高端人士身分好唔般配呀

Shhhhh    發表於 20-11-19 23:16

珍珠宮

Hohoemio 發表於 20-11-19 19:35
我一早已經有高端民族的護照, 你地唔識英文, 唔好周圍去, 留返在低端人民的地方生存吧. ...

你本高端護照係咪”BNO”?
呢度up to 23歲以上嘅人都有本啦
我嗰本過曬期直接掉咗佢

你有拎BNO去其他國家冇比人笑咩?
What is this?

珍珠宮

czl115 發表於 20-11-19 22:06
但又殫精竭慮出盡百寶去搶百佳100蚊券,買二手海洋公園平飛,同佢高端人士身分好唔般配呀
...

可能係佢心目中, 搶百佳券,買二手平飛 ,
巳經係好高端人士嘅行為嚟架喇

Shhhhh    發表於 20-11-19 23:15

伯爵府

...

公爵府

...

嘩!原來佢咁cheap精仲成日話人低端,大開眼界

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

2024勳章

Hohoemio 發表於 20-11-20 13:18
玩下大抽獎, 係正常人娛樂.

正常人如我, 當然做正常人做的事, 例如食飯之後屙屎.

問題唔係在於你抽唔抽,係在於你用7個電話號碼抽,你真係恨呢100百蚊恨到不得了,但又話自己係高端民族⋯⋯

禁止訪問

水晶宮

2024勳章

Hohoemio 發表於 20-11-20 13:27
我係正常人 + 有七部 iPhone-12, 吹咩
我係正常人, 鍾意玩抽獎, 唔得咩 ?
你快的示範如何食屎屙飯 ... 等 ...

正咩常呀,你呢D高端精神病人思維跳躍得厲害,又成日諗屎屎尿尿,唔怪之得你屋企件潑婦成日鬧你無腦

珍珠宮

Hohoemio 發表於 20-11-20 13:27
我係正常人 + 有七部 iPhone-12, 吹咩
我係正常人, 鍾意玩抽獎, 唔得咩 ?
你快的示範如何食屎屙飯 ... 等 ...

正常人,如果有閒錢仲有少少大志應該買股票
我公司食物鏈最低層嘅TA仔都玩兩手
7部I phone 炒得起咩?
據聞你最遠都係去日本,咁你部錢七叻過你,架車始終歐洲嚟

其實你咁廢都有老婆,你老婆真係人民英雄,連你都肯啃

子爵府

Hohoemio 發表於 20-11-20 13:17
無知師奶,目光如豆, 就只識得 BNO 三個英文字 ? 以為其世上只有 BNO ? 真可憐.
但你放棄 BNO 係合理的, 有 ...

高端人種, 你張HKID card "中華人民共和國"幾隻字有無鏟走去?

係喎, 你係一個寫中國字嘅日本人, 點會有HKID card, 俾"中華人民共和國"呢幾隻字跟身

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

2024勳章

Hohoemio 發表於 20-11-20 18:34
我屋企件潑婦, 今晚同我去酒店鋸扒 你呢種低質動物 ... 返屋企煮飯吧, 有美心鐵板餐已經有賺啦.
我屋企件 ...

潑婦原來可以傳染呢
小學雞咁講呢D
係咪啱先去接潑婦時又受氣啦,潑婦鬧得好,你真係無腦
有你屋企件潑婦幫我地出氣,諗一下你被潑婦叉腰大罵嘅畫面,真係好歡樂

水晶宮

2024勳章

我屋企件潑婦, 今晚同我去酒店鋸扒 你呢種低質動物 ... 返屋企煮飯吧, 有美心鐵板餐已經有賺啦.
我屋企件 ...

你屋企個潑婦知唔知你喺BK唱衰佢呀

水晶宮

2024勳章

我屋企件 ...

再加上用7張電話卡抽百佳100蚊

首頁
12345...6

尾頁

跳至