時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024勳章

Hohoemio 發表於 20-11-20 18:34
我屋企件潑婦, 今晚同我去酒店鋸扒 你呢種低質動物 ... 返屋企煮飯吧, 有美心鐵板餐已經有賺啦.
我屋企件 ...

再加上去二手市場買海洋公園平價飛

水晶宮

2024勳章

我屋企件潑婦, 今晚同我去酒店鋸扒 你呢種低質動物 ... 返屋企煮飯吧, 有美心鐵板餐已經有賺啦.
我屋企件 ...

再加上男人老狗日日同BK C9嘈
你D同事朋友家人知唔知你日日同C9嘈交呀
有JM講得啱,你屋企個潑婦簡直係人民英雄,收留左你呢隻小學雞

珍珠宮

Hohoemio 發表於 20-11-20 18:31
無知即是無知 歐洲車 不一定在歐洲造, 日本車也不一定在日本生產
唯有下三流的中國品牌汽車, 就一定係大陸 ...

下,我真係買歐洲車要訂成三個月,又要揀皮揀好多嘢十萬九千樣,煩死

乜你吾係架?

紅(emoji)牌我搭到都好榮幸,因為係國家領導人先有資格坐

宜家國內大把合資廠

珍珠宮

我屋企件 ...

你去据扒咁好笑
要儲幾多福佳卷先可以去据塊18個月old ages?

子爵府

sinchui 發表於 20-11-20 14:25
高端人種, 你張HKID card "中華人民共和國"幾隻字有無鏟走去?

係喎, 你係一個寫中國字嘅日本人, 點會有HK ...

高端物種唔答我呢條問題嘅, 有無鏟走自己HKID上"中華人民共和國"呢幾隻字好難答咩?

珍珠宮

我屋企件 ...

有車接送又點?

吾駛做有人養先幸福

要自己搵埋錢供樓,坐商務係你老婆有本事

講咁耐先夠錢去据塊扒仔,宜家算乜嘢錢?半島酒店二千蚊都包三餐加一晚,難為你都吾知抽幾多㳄福佳卷先儲到?

水晶宮

2024勳章

我屋企件 ...

醒一醒!其實你只係個高端妄想症精神病毒男,你無老婆、無車、無7部iPhone 12,以上都係你妄想出來!
但你真係有7張電話卡,文宣電話多係常識喇,淨係BK你都唔知註冊左幾張電話卡
你都有去睇海洋公園二手平飛,有無買就唔知喇
或者你再瞓多陣,夢裡不但有老婆有車有7部手機,可能仲會有個日本爸爸,完成你高端雜種的夢想

Shhhhh    發表於 20-11-20 23:19
一罐可樂    發表於 20-11-20 23:03

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

Hohoemio 發表於 20-11-20 18:36
那混血兒是什麼人 ?用血緣去判定是什麼民族, 只是無知師奶的膚淺思維.

網絡世界入面, 你自稱你乜族又如何?
網絡世界入面, 你自我膨脹又如何?
網絡世界入面, 你吹到天咁大又如何?

現實生活, 你咪又係一個無能為力嘅可憐豬兜
現實生活, 只有如你呢d 可憐豬兜, 不繼矮化其他人
將自己可憐嘅一面, 投射落其他人身上
令自己感覺良好

如我呢d bk師奶, 都睇到你文化層面之低

你再講, 只會令你更無知同更醜~

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

czl115 發表於 20-11-16 21:20
高質咩?用7個電話號碼抽百佳100蚊,我以為高質人睇唔上呢100蚊添,原來都係凡夫俗子

...

邊個?邊度?俾啲貼士或link,等我可以認住佢

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

czl115 發表於 20-11-20 20:00
醒一醒!其實你只係個高端妄想症精神病毒男,你無老婆、無車、無7部iPhone 12,以上都係你妄想出來!
但你 ...

睇到了,原來係佢!等我研究吓呢件奇葩先

水晶宮

2024勳章

ificould 發表於 20-11-20 22:30
邊個?邊度?俾啲貼士或link,等我可以認住佢

10樓已出現
睇佢歷史留言就知

侯爵府

czl115 發表於 20-11-20 22:33
10樓已出現
睇佢歷史留言就知

淨係睇咗呢個post, 我有啲明。。。。佢應該好想脱離做中國人,唔理係做人或動物,甚至係單細胞生物只要係外國種就得,但係佢真係好無奈、好悲愤!佢申請退出中國籍一定、肯定不被批準,就算上訴、司法覆核,佢係輸硬!睇咗JM有關退出中國籍條link, 其中最基本嘅條件/資格係申請人必須係精神正常。。。。。。你話,入境處、法庭點可能判佢有資格去申請退中國籍?

水晶宮

2024勳章

ificould 發表於 20-11-20 23:16
淨係睇咗呢個post, 我有啲明。。。。佢應該好想脱離做中國人,唔理係做人或動物,甚至係單細胞生物只要 ...

真係慘,咁唔係一世人要揸住中國香港身份證和護照?咁低端,點配得上佢咁高端身份

伯爵府

開心吸收勳章

Hohoemio 發表於 20-11-17 18:58
是否低端民族, 不是自己說了算, 係睇對世界有什麼貢獻, 行出自己國家之外, 做左幾多令人反感的事

宋代以 ...

請不要用中文字去 侮辱自己

快偷度去日本拉,唔該,以後不要回到中國土地

子爵府

回覆樓主:

件高端物種收左皮

大宅

我屋企件 ...

你老婆係正宗潑婦,難得有你這件特種廢柴配合,真正天造地設。你應該平日盡受欺壓以致心理不平衡,喺度搵人嘈交平衡自己心理,其實你娶件咁嘅八婆真真正正對唔住你自己父母,生個仔養大佢就送被個八婆發洩,真正狗都不如。難得你件垃圾又覺得ok, 吠都唔敢吠,只識在公開討論區,家醜外揚,以示洩憤,男人中你都算冇用。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

推上去

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

Hohoemio 發表於 20-11-23 19:40
係呀,BK 只需要無知的低端人口, 閣下係不二之選.

咁你有無HKID card啫高端物種? 即係背面印有"中華人民共和國"幾隻字嗰張呀?

首頁

尾頁

跳至