自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

外國媒體係邊間呢? BBC or Sun?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

simple430 發表於 20-11-19 15:38
唔 x 唔通黎執屋咩

笑死我

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

simple430 發表於 20-11-19 15:38
唔 x 唔通黎執屋咩

唔係執屋,係執返幾劑

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

vta137 發表於 20-11-19 17:33
其實大婆既都唔好得佢好多,明知個老公係咁既人都要面對,我寧願拎錢走人,下一個又唔知到邊個靚女了
...

我係大婆除非搵到真愛唔係一定坐實個位, 你估Mandy 尿係洗生第一個小三咩?! 係呢隻特别囂張啫, 唔為自己都為自己兩個女諗, 阿媽係正宮待遇爭幾遠有目共睹, 行出嚟都名正言順抬起頭

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

macdullbaby 發表於 20-11-19 14:49
覺得Mandy 目標清晰,係要錢唔係坐正,唔係名份。生三件係唯一途徑長食長有,佢一啲都唔蠢。

當年係洗米華 ...

佢唔想坐正?就唔會做咁多小動作激洗米嫂啦。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

hohoho2013 發表於 20-11-19 18:16
唔係執屋,係執返幾劑

嘩 , 咁少 , 一日都幾劑啊

我估炸 , 我無瞓係佢地床下底

琥珀宮

3btsoi 發表於 20-11-19 13:24
佢最蠢就係生埋小朋友,攪到自己無得翻身。
如果只做情人,識比面個大婆,唔咁高調,結果會唔同
...

佢就係想用生仔去綁住個男人,但呢招唔work
明知唔會坐正,應該好似李嘉欣咁掠完水轉頭嫁個富二代,咁先最醒,仲同佢生仔,仲要生3個,真係蠢到呢

子爵府

hohoho2013 發表於 20-11-19 18:19

事實係點只有佢哋三個最清楚。起碼宜家表面上大家相安無事,三個都滿面笑容。我哋塘邊鶴,剝花生

男爵府

mandy952 發表於 20-11-19 18:26

佢就係想用生仔去綁住個男人,但呢招唔work

我就係咁諗

子爵府

toffeechoco 發表於 20-11-19 18:18
我係大婆除非搵到真愛唔係一定坐實個位, 你估Mandy 尿係洗生第一個小三咩?! 係呢隻特别囂張啫, 唔為自己都 ...

所以呢啲係有錢人既玩法,做女人都係要為小朋友著想,只可隻眼開隻眼閉,反到屋企做返個好老公好爸爸,得閒買下名牌哄下自己就得,好過咩都無。
不過小三最重要係男人認頭啫,仔女似終係佢既,點都會睇住,唔會比佢地捱窮既。
分左手有錢收話之佢點玩,各取所需啫

子爵府

macdullbaby 發表於 20-11-19 18:27
事實係點只有佢哋三個最清楚。起碼宜家表面上大家相安無事,三個都滿面笑容。我哋塘邊鶴,剝花生
...

都係架!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

hohoho2013 發表於 20-11-19 18:19

Mandy擺明想坐正

好記得坐洗米華大脾

男爵府

回覆樓主:

水晶宮

畀面勳章

無話可說 發表於 20-11-19 13:20
可能玩情緒,我唔信生3個咁快分開,除非比一大筆錢佢

唔係話洗米華比左3億分手費佢咩 ?

子爵府

想學甘比 下世

伯爵府

畀面勳章

stagea 發表於 20-11-19 18:49

Mandy擺明想坐正

調轉左呀,係洗米坐佢大脾

大宅

1988cc 發表於 20-11-19 16:59
伊沙應該比佢更富貴

伊沙好好多,起碼李生無老婆,李生如果唔再同其他女人生,佢三個仔正常都會繼承所有遺產。

男爵府

大聲公 發表於 20-11-19 12:45
據外媒報道,最強小三Mandy Lieu近日接受採訪,首度承認了分手,並談到自己分手後的生活,並表示:搬到英國 ...

有三張皇牌在手,幾時要錢要人都得

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

moniqueee 發表於 20-11-19 20:02
調轉左呀,係洗米坐佢大脾

係喎

公爵府

大聲公 發表於 20-11-19 14:17
生小朋友先有多D錢

最緊要是她知道,個男人有錢,玩女人之餘又捨得洗錢,亦都會真係俾錢佢,先至會生囉,否則真係攞嚟賤,生到人都殘,人都老,鬼可憐佢咩

首頁

尾頁

跳至