時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

響新聞睇到中大今年嘅畢業禮又咁樣,係咪以後嘅大學,都唔會再有一個正正式式嘅畢業禮?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

冇計,一係唔好响香港讀

水晶宮

c9c9c9 發表於 20-11-19 18:38
響新聞睇到中大今年嘅畢業禮又咁樣,係咪以後嘅大學,都唔會再有一個正正式式嘅畢業禮?
...

恐怖!中邪一樣!什麼叫尊重都唔識
自由太多會令世人失去平衡

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

畢業禮已取消,改網上進行。只係班弱智乘機搞事,搏拉搏政治庇護卦

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

不知所謂!

別墅

回覆樓主:

而家D大學生真係不知所謂,而家我地請人都好小心,佢地D理念同正常人咁不同,我係唔會請個人返黎激自己。未來幾年這些未來煮人翁,唔係失業都會移民吧

大宅

不知所謂

珍珠宮

佢哋都畢吾到業,衰國安等於刑事
應該冇畢業證書

珍珠宮

看到這些香港不知所謂的大學生,真的對香港將來感到悲觀!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

成班都不知所謂讀屎片
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

kwctim 發表於 20-11-19 19:04
不知所謂
時代垃圾

公爵府

c9c9c9 發表於 20-11-19 18:38
...

中大真係好慘,比班垃圾代表左,影衰曬

禁止訪問

水晶宮

mickeywinnie3 發表於 20-11-19 18:46
恐怖!中邪一樣!什麼叫尊重都唔識

最恐怖係叫人唔好响香港讀,咁係咪即係就由呢班人以後咁搞落去呀?!

子爵府

好媽媽勳章

撞邪,無個正常,睇下出嚟有冇人請班白痴

男爵府

我好辛苦讀咗3年夜校進修學位,上年11月因為社運令大學的畢業禮取消,我真係好想喊出嚟,我買晒畢業袍同公仔,父母期待見到我戴上四方帽,但...一切都幻滅,無諗過到今年電視又會出現呢d 畫面,令人好反感,好唔尊重場合

伯爵府

戥啲真正求學而圓滿畢業嘅中大生可惜! 咁樣比班曱甴攪到自己畢業市都咁唔光彩。 而家係人都怕左班中大生。

珍珠宮

成班人人格好有問題,唔識尊重其他畢業同學。咁偏激的人格,可能一早家教已經好有問題!

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

中大0感染嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

20162016 發表於 20-11-19 19:30

最恐怖係叫人唔好响香港讀,咁係咪即係就由呢班人以後咁 ...

大把家長唔想影響下一代孩子,都會安排子女出國讀書,唔响香港讀大學,有幾恐怖呀

首頁

尾頁

跳至