夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021勳章

Youngherry 發表於 20-11-20 20:13
Agree

樓主都冇晒心情影都冇埋?

水晶宮

2021勳章

咁我減唔到,慢慢老唔再靚就唔要呢個老婆?我會好心淡

複式洋房

StellaIp0706 發表於 20-11-20 21:03
樓主都冇晒心情影都冇埋?

其實我吾識用點回覆(emoji)(emoji)
又吾想每個人都打字回應
所以睇左大家意見都舒服左好多
多謝各位~

子爵府

2021勳章

AliAIO 發表於 20-11-20 21:47
其實我吾識用點回覆(emoji)(emoji)
又吾想每個人都打字回應
所以睇左大家意見都舒服左好多

係咁就好上黎最緊要開心返~

複式洋房

mcs74 發表於 20-11-21 00:58
係咁就好上黎最緊要開心返~

第一次發帖, 睇左甘多回應, 自己都分析過, 加上老公道左歉, 所以決定減下肥不過吾係為佢, 係為自己 , 感謝各位比動力我, 哈哈~下次有問題都上黎發表下先

子爵府

2021勳章

StellaIp0706 發表於 20-11-20 08:52
男人真是好冇良心?大肚生完肥胖好正常啫,以者130磅都不算好肥,只可以說珠圓玉潤,他咁多要求佢係未高大 ...

X2 腹肌又無幾舊 錢又唔係搵得多仲慘 彈三彈四 頭髮都要管
做運動為自己唔係為賤佬囉

大宅

2021勳章

bobo88hk 發表於 20-11-21 08:07
X2 腹肌又無幾舊 錢又唔係搵得多仲慘 彈三彈四 頭髮都要管
做運動為自己唔係為賤佬囉
...

啱所以未話他冇良心點解?如果咁介意外在美就不要大肚生兒育女?有些把口重賤彈三彈四重彈埋下身?我个前夫當年重在牀上彈我生兩個仔後鬆弛!真是心如刀割我為乜會變成咁呀先生?

大宅

gilgilgilgil 發表於 20-11-20 18:57
我最近都回想結婚前曾發覺佢性格上有D怪怪,但最後沒有深究。
經歷十幾年的婚姻➕生小孩呢個大project, 現 ...
除了性格怪,不懂溝通,他有沒有其他方面值得你欣賞的?

大宅

AliAIO 發表於 20-11-21 06:21
第一次發帖, 睇左甘多回應, 自己都分析過, 加上老公道左歉, 所以決定減下肥不過吾係為佢, 係為自己 , 感謝 ...
為老公也為自己,做個靚老婆靚媽媽,多些正能量,加油!

子爵府

2021勳章

StellaIp0706 發表於 20-11-21 08:58
啱所以未話他冇良心點解?如果咁介意外在美就不要大肚生兒育女?有些把口重賤彈三彈四重彈埋下身?我个前 ...

幫你咒呢d死賤佬未洗老個肚已經墮曬皮 地中海 泡泡頸 不舉 柯尿無力

大宅

2021勳章

bobo88hk 發表於 20-11-21 09:31
幫你咒呢d死賤佬未洗老個肚已經墮曬皮 地中海 泡泡頸 不舉 柯尿無力

係柯尿都滴濕鞋呀!哈哈不過我已經掉了件垃圾拾幾年,現在弄孫為樂又有姐姐幫手,不是疫情幾符个个月都去旅遊,人生苦短最緊要開心為自己好好過。

伯爵府

2021勳章

老公想你靚,但你就放棄keep fit同扮靚
女人keep fit同扮靚係為自己

我成日都叫我老公減肥,咁事實佢係肥,我只係講事實.....唔關有無良心事,對自己有要求嘅人係應該管理好自己體型,130磅相信都over bmi,唔為靚都應該為健康而減
男人覺得老婆肥,然後叫老婆減肥都好正常
好老實就算樓主有170高,120磅都係差唔多
香港普遍女人15X-160X高,如果呢個身高有130磅....樓主至少要減20磅

民房

AliAIO 發表於 20-11-19 23:58
老公話我大手大腳。又嫌髮型吾好。又話我肥(生完減吾到)。成日搵交拗。
我只買日常用品多。剪短左。130磅。 ...

我同你一樣,生完減唔到(emoji)已經搏曬老命做運動,始終都係有舊好鬆既肉喺個肚到,但係我其實地方都已經變到以前咁瘦。
自從我生完之後我老公對我既態度差左好多,對我既稱呼已經係肥婆,難聽啲既仲有肥X同臭X。成日都話我宜家肥X到成隻豬X咁。
雖然好唔開心,但係為左個女都要死頂(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

cmwannnava 發表於 20-11-23 04:13
我同你一樣,生完減唔到(emoji)已經搏曬老命做運動,始終都係有舊好鬆既肉喺個肚到,但係我其實地方都已經 ...

你欣賞自己係一個好媽媽,吾好理個衰人啫,同個女開開心心過,當老公透明講野耳邊風

複式洋房

秋天與楓葉 發表於 20-11-21 10:27
老公想你靚,但你就放棄keep fit同扮靚
女人keep fit同扮靚係為自己

開始每日跳繩戒下口,希望我減到10磅

侯爵府

2021勳章

AliAIO 發表於 20-11-19 23:58
老公話我大手大腳。又嫌髮型吾好。又話我肥(生完減吾到)。成日搵交拗。
我只買日常用品多。剪短左。130磅。 ...
可能佢喜歡以前的你呢?甘你試了減肥先...加油了

別墅

cmwannnava 發表於 20-11-23 04:13
我同你一樣,生完減唔到(emoji)已經搏曬老命做運動,始終都係有舊好鬆既肉喺個肚到,但係我其實地方都已經 ...

叫佢話人前自己照下鏡先

大宅

2021勳章

我C6都曾經試過話我比結婚後肥左少少,之後朋友都有咁講,我用左兩至三個月減返個十磅去返婚前差不多,點知有日C6話覺得有一舊舊腹肌靚,我即刻嬲左爆佢,本身我都唔係肥,減返婚前,仲有練埋少少馬甲線,仲話要有腹肌,男人咩,我嬲左佢兩日,我話咁唔滿意你有本事搵過後生過我又靚又有腹肌既,拿拿聲簽離婚分埋層樓我可以走

侯爵府

2021勳章

回覆樓主:

樓主,俾心機,減到係自己得益,同時間俾多d愛心飯菜佢養肥佢。我老公之前又係話我肥(我生之前超fit),我自己都覺著衫好肉酸,肚腩頂住好辛苦,所以決心減,成功減咗十幾磅,另外又成功幫佢增30磅,依家係我摸住佢肚腩笑佢
唔好點評我

複式洋房

你好嗎 發表於 20-11-23 19:56
樓主,俾心機,減到係自己得益,同時間俾多d愛心飯菜佢養肥佢。我老公之前又係話我肥(我生之前超fit),我 ...

甘利害~有咩減肥心得介紹下

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊