影視娛樂

跳至

首頁
45678...10

尾頁

男爵府

tpyjasmine 發表於 20-11-24 10:10
有問題, 開頭, 馬瑛不是講過佢救走左屏芫公主同保佢胎兒嗎?
到29集, 公主未死, 但又唔似係摘星親母? :quest ...

其實你睇真啲就知 屏芫公主見到摘星第一句說話 「真係好似」已經話你知佢唔係真公主

侯爵府

2021勳章

phoenixho 發表於 20-11-24 10:21
我意思係唔鐘意冇謂免強
金瀚同穎寶果套我嘗試努力咁睇 但真係頂唔順放棄左
...

我明呀勉強無幸福

伯爵府

2021勳章

phoenixho 發表於 20-11-24 10:29
其實你睇真啲就知 屏芫公主見到摘星第一句說話 「真係好似」已經話你知佢唔係真公主
...
係囉!!我就係諗緊溍國那位公主...會係前朝公主咩?
之前明明馬瑛救左佢, 仲安養在府中, 生埋個女, 認係自己個女架

大宅

tpyjasmine 發表於 20-11-24 08:38
係呀,單睇渤王人設,寫得幾好
係唔明點解會揀中王大陸來演
睇到28了,而家下半部開始講返 ...

我都諗如果男一鄧倫做會唔會好d?

伯爵府

2021勳章

CONANMUI 發表於 20-11-24 15:45
佢? 要曬返黑些, 應該可以的
我對佢同對王大陸一樣, 冇特別喜歡, 但又唔會太抗拒

伯爵府

2021勳章

好努力地睇到33集了

男爵府

tpyjasmine 發表於 20-11-24 15:59
佢? 要曬返黑些, 應該可以的
我對佢同對王大陸一樣, 冇特別喜歡, 但又唔會太抗拒
...

雖然笑佢好衰 但真係好好笑 我笑左好耐

別墅

phoenixho 發表於 20-11-24 17:03

救命,笑死人 佢個嘴好似吸盤

男爵府

toto1234 發表於 20-11-24 17:11
救命,笑死人 佢個嘴好似吸盤

尋日微博睇已經笑到有腹肌 今曰fb又再見到 啲留言真係好賤 同李沁拔罐

伯爵府

2021勳章

我真心覺得李沁好專業

男爵府

CONANMUI 發表於 20-11-24 15:45

男一選角傾向台灣藝人 因為總導演係台灣人
二殿下 寶娜 主題曲插曲都係台灣人

別墅

phoenixho 發表於 20-11-24 17:25
...

原來因為咁呀

水晶宮

2021勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

笑死人啦,攪到李沁咁肉酸

伯爵府

2021勳章

phoenixho 發表於 20-11-24 17:25
...

係喎!我都諗緊做咩連歌都係台灣人唱
咁唔怪得會用台灣演員做男一,連二王子都係台灣人
睇到37集!睇到戰場上的渤王,其實都幾揪心

禁止訪問

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

禁止訪問

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

男爵府

tpyjasmine 發表於 20-11-24 21:56
係喎!我都諗緊做咩連歌都係台灣人唱
咁唔怪得會用台灣演員做男一,連二王子都係台灣人:hap ...

岩岩睇1121期開心大本營 笑到有腹肌
嘉賓有司鳳 肉絲 路龜毛 白鹿

下一期預告有渤王 又係笑到有腹肌

我睇網民講話總導係度身訂造比王大陸演渤王 王大陸曾經當住總導老公面前咀對咀咁親咀 後尾好似鬧返左 我考古緊因咩事鬧返

男爵府

cathy-tse 發表於 20-11-24 22:47
夜華做會更好

趙又廷做到高冷果種感覺
fb果班劇迷同微博果班唔同 fb果班話王大陸演到果種不現出來內心戲
微博果班就吐槽佢面癱
我唔記得第9定第10集 馬婧說出李沁救唔到狼仔既真相 王大陸真係木口木面 皺下堂眉就演完

超級版主

2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

phoenixho 發表於 20-11-24 23:18

趙又廷做到高冷果種感覺

因為fb戲迷好多係台灣人,點都撐自已演員,王大陸外型真係幾啱呢套狼殿下,但個嘴太令人出戲,而且表情欠奉,好多人覺得冇表情面癱就係清冷,唔係囉,外冷內熱同冇表情係有分別架。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁
45678...10

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊