論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

大家工人有冇要求晚上自己落樓去跑步 ?
大家會唔會比?

珊瑚宮

去吹水就真
玩具萬歲!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

唔會比

侯爵府

carly.c 發表於 20-11-21 21:29
大家會唔會比?

睇你信唔信得過工人,我工人每朝送完女返學會去公園做運動一個鐘至返屋企,我信得過佢所以ok

男爵府

carly.c 發表於 20-11-21 21:29
大家會唔會比?

我之前個姐姐有要求清晨去公園做運動同夜晚做完野去會所做gym,同佢關係幾好,所以有俾。佢清晨去公園會帶埋我隻大狗去,所以又唔係太擔心佢會走去左邊,不過佢去左幾次已經冇再去。

男爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

No way

男爵府

回覆樓主:

唔俾

水晶宮

更係唔得, 而家叫佢黎嘆世界?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

咁啱, 尋晚我 man bun andy, Mamm can I go jogging in the morning? I am too fat.
What time?
5 o'clock, I back at 8.
What? you need 3 hours?
唔識答我。
You better not go.
Ok mamm.

神經, 跑3個鐘? 跑馬拉松咩。
不如當番工, 9-5啦。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lily-of-valley 發表於 20-11-25 15:16
咁啱, 尋晚我 man bun andy, Mamm can I go jogging in the morning? I am too fat.
What time?
5 o'c ...

係堅痴
唔係扮
咁都問得出
不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

crystal媽咪 發表於 20-11-26 19:41
係堅痴
唔係扮
咁都問得出
諗住側側膊, 表面唔影響工作時間, 不如來番工時間呀, 返9放5啦。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lily-of-valley 發表於 20-11-26 21:47
諗住側側膊, 表面唔影響工作時間, 不如來番工時間呀, 返9放5啦。

要求1小時都誇
何況3小時
食矇左

象牙宮

crystal媽咪 發表於 20-11-26 21:49
要求1小時都誇
何況3小時
食矇左
你估我唔知佢去做乜咩, D bun女人等緊佢做duck。

寶石宮

lily-of-valley 發表於 20-11-26 22:02
你估我唔知佢去做乜咩, D bun女人等緊佢做duck。

當然有古惑

象牙宮

crystal媽咪 發表於 20-11-26 22:03
當然有古惑
日日出幾次街。 朝早buy breakfast, 30 mins. Lunch 12:45 去到過3點, 好啦, 返到, no ginger 又落, 上來又話no 葱,
又上來話no yuen sai. 比我話佢, you better buy all at one time. 過幾日又試過。 唔係睇在佢夠力拖媽媽, 唔黑面, 手腳算乾淨,掃把鬼佢。

水晶宮

回覆樓主:

我父母以前有俾佢哋個工人晚飯後落樓下跑步,嗰度有個公園,佢真係去跑的,因為我父母有時飯後落去散步見到佢。佢嚟咗我父母家之後好食好住肥咗好多,所以佢係需要去跑下嘅。

首頁

尾頁

跳至