自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

白靈成個造型, 唔識欣賞!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20201121/bkn-20201121192922113-1121_00862_001.html

以電影《墮胎師》問鼎影后的內地女星白靈,抵台隔離14日後亮相,於紅地氈上繼續作風豪放,穿上紅色極度性感服飾的她險露三點,邊行邊拿手機自拍,未幾三位工作人員協助拉開裙襬,上面印有「愛LOVE和平」,之後她欲拿咪受訪時,卻把手機攝於褲頭邊,首次參與金馬獎的她,透露該裙襬乃自己千針萬線縫合,以表對金馬的愛:「手都縫破了,我平時不是這樣,很傳統的。」更指隔離期間如同被關在「真空箱」中,笑指早知如此辛苦,就選擇不來了。」
白靈貫徹放作風。(圖:中時電子報)

白靈呢件衫係佢自己親手縫合,夠晒多才多藝!

而台灣變性藝人變Kiwebaby則聯同《男兒王》劇組一同現身,以黑色透視長裙上陣的她中門大開,前面已露大半個湯碗胸,不過當華麗轉身後,T-back上陣清晰露出美臀,非常出位,不但如此,Kiwebaby行紅地氈期間不慎踩到自己裙腳,結果露出胸墊,她慌張得立刻整理,之後便全程戰戰兢兢。
Kiwebaby前面中門大開。

後面T-back透美臀。

Kiwebaby聯同《男兒王》劇組一同現身。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

牛年勳章

不懂欣賞

wcpcelia    發表於 20-11-23 15:10

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

黑色衫嗰個想點呀..

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

同唔著冇分別

子爵府

Cheap到爆!

sjnl43    發表於 20-11-22 02:35

水晶宮

回覆樓主:

2個套衫,都接受唔到

伯爵府

回覆樓主:

佢好明顯有露體癖

珍珠宮

公爵府

回覆樓主:

兩位既造型由頭到腳都唔識欣賞,位變性人係咪有整埋容?手勢麻麻

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

想點呀大佬

珍珠宮

2023年兔年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

女夭

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

兩位發生咩事

大宅

回覆樓主:

抱歉,我完全feel唔到美感!

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

嚇人

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

侯爵府

牛年勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢不嬲係咁

侯爵府

香港太保守內地女人都冇咁保守

首頁

尾頁

跳至