自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆樓主:

子爵府

goo_littlebb 發表於 20-11-22 14:11

又咁講,如果我去學跳舞,都想搵啲後生有力既帶住跳 ...

Agree
不道德交易邊度都有,或者跳跳下跳出事都唔出奇,但我諗唔會打正祺號係鴨店掛,大家各取所需,一個要錢一個要sex,咁好似叫雞咁拿拿臨啦,仲跳番part舞先

珍珠宮

(Samantha) 發表於 20-11-22 20:13
歧視我地香港人呀?

香港就冇富婆?

咪係,睇少香港人?,激死人啦

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

sinchui 發表於 20-11-23 13:34
岳少前妻玲玲中左,佢話無參與starlight群組 (starlight以外場所?)

唔通真係行過都中

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

坦白講人到中老年都應該有自己既興趣同愛好, 咁想學跳舞既太太有錢梗係搵個後生仔去教, 上堂都開心D 啦, 唔通搵個60, 70歲既亞伯教咩. 特別果D 闊太佢地真係會去BALL, 有機會用到社交舞, 我覺得好正常, 唔係下下講到人地去叫鴨咁極端既.

當然每個行業都有越界既人, 即係賣保險, 賣豪宅D經紀都可能要做更加多既野先得到張大單, 呢D 係個別人既問題, 唔等於成個行業都係咁.

大宅

回覆樓主:

我之前跟過有錢auntie去呢類場所跳社交舞,佢地會請個老師1對1專門教舞,我auntie 係想減肥同改善姿勢,跳左幾個月係fit 左好多。我現場所見大家都係好正經,同埋係有心學舞,我估今次群組應該係正經既。當然私底下有其他野就無人知啦,乜野行業都有壞份子,唔應該因為咁標籤跳舞既人。

水晶宮

WChan 發表於 20-11-23 15:37
坦白講人到中老年都應該有自己既興趣同愛好, 咁想學跳舞既太太有錢梗係搵個後生仔去教, 上堂都開心D 啦, 唔 ...

d有錢嘅太太除了學舞去ball, 都想參加賽事,咁冇partner又想跳得好拎到獎就直接請舞蹈老師做自己partner, 要出賽拎獎緊係要跳得又後生啦,男步勁領舞好女步先有進步有得發揮。本來社交舞係體育舞蹈係正常體藝興趣,唔應該因為個別人嘅行為問題而去抹黑整個社交舞界。

WChan    發表於 20-11-23 16:07

珍珠宮

回覆樓主:

我第一時間就諗到富婆同鴨仔

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Elenalan 發表於 20-11-23 16:04
d有錢嘅太太除了學舞去ball, 都想參加賽事,咁冇partner又想跳得好拎到獎就直接請舞蹈老師做自己partner, ...

啲咁正常嘅觀點我就唔夠膽寫啦
總有離別的時候

公爵府

回覆樓主:

其實好多EE真心鐘意跳舞,當然我亦唔了解呢間係咪有不道德交易,不過亦唔會咁無知一口咬定人哋係鴨同富婆關系囉?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

正唔正經都好
我覺得係場地衞生問題,清潔消毒唔足,舞者又無為意

伯爵府

ChloeMa 發表於 20-11-23 11:27
三湘我只知有間出名酒樓,好多人幫襯

Yes,叉燒好好味。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

SKB 發表於 20-11-23 16:39
Yes,叉燒好好味。

係,不過越嚟越貴

複式洋房

Rubik 發表於 20-11-22 14:20
但係3x歲嘅男人大部分應該唔會鐘意同d 6x歲嘅阿嬸跳

唔洗鍾意, 最緊要有錢袋
返工咁, 唔洗鍾意老闆, 有人工就OK

伯爵府

2024年龍年勳章 2018父親節勳章

有好多係名緩闊太…!

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

忌廉寶寶 發表於 20-11-23 14:43
Agree
不道德交易邊度都有,或者跳跳下跳出事都唔出奇,但我諗唔會打正祺號係鴨店掛,大家各取所需,一個要 ...
舞場原來係鴨店

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

男爵府

WChan 發表於 20-11-23 15:37
坦白講人到中老年都應該有自己既興趣同愛好, 咁想學跳舞既太太有錢梗係搵個後生仔去教, 上堂都開心D 啦, 唔 ...

呢d舞將女人又要抱又要抬,班呀太又唔瘦,同年紀呀伯邊抬得掂,搵個普通廿幾歲香港男仔都未必夠力,當然要搵個大隻鬼仔啦

wcpcelia    發表於 20-11-24 09:00

伯爵府

回覆樓主:

上年去加拿大, 見到有啲酒樓下午做卡拉ok,晚上就跳茶舞,我陪家姐吹K後吃晚飯欣賞下人哋跳舞,有上了年纪的人跳,原來有d係請男伴舞去跳,包跳包吃計埋鐘收錢的,正經的,可能自己另一半吾識跳,又想去跳,所以請男伴,有d 8O歲都有,其實當運動吾錯,見到她們好開心。

大宅

fitfish 發表於 20-11-22 14:11
3X男人氹女人叻D

你地自己會否特別鐘意同阿伯跳舞呢

首頁

尾頁

跳至