夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2021勳章

終極熊貓 發表於 20-11-23 23:33
其實。。。仆街唔算係粗口

咪係

大宅

鬧交唔講粗口,咁幾時講?你應該由細到大都好被保護,建議你唔好上來,返去你嘅公主城堡,城堡入面就無人敢講粗口喇。

大宅

2021勳章

不能忍受

伯爵府

2021勳章

bedwinfi 發表於 20-11-29 21:20
鬧交唔講粗口,咁幾時講?你應該由細到大都好被保護,建議你唔好上來,返去你嘅公主城堡,城堡入面就無人敢 ...

我都捻緊,嬲時唔講得粗口反而平時傾計可以講粗口又接到到

公爵府

2021勳章

Q-Ling 發表於 20-11-23 13:17
回覆 Flower-kid 的帖子

多謝你嘅意見, 但我暫時仲好嬲, 唔想啋佢
二十年都未試過,為何這次爭執drove him so mad at you, 要破例爆粗來抒發他心中憤恨?我想如果我是當事人的妳,這才是我嬲的關鍵所在。我捫心自問,無論我人品,我待他(我前夫)怎也沒有這麼差,差到他需要向我爆粗來抒發他對我的恨?!
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

公爵府

2021勳章

bedwinfi 發表於 20-11-29 21:20
鬧交唔講粗口,咁幾時講?你應該由細到大都好被保護,建議你唔好上來,返去你嘅公主城堡,城堡入面就無人敢 ...
視乎樓主配上些甚麼類型的男人,我前夫和現任先生都沒有養成鬧交需要講粗口來抒發情緒的慣性。所以如果佢地用粗言鬧我,我真係會唸多好多嘢。
樓主老公那句粗言,連夫妻性愛時也無用武之地。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

公爵府

2021勳章

花花b 發表於 20-12-1 23:13
我都捻緊,嬲時唔講得粗口反而平時傾計可以講粗口又 ...
性愛時咪講得適合嘅粗口,我都會同我先生名乎其實咁講粗口。

大宅

2021勳章

接受唔到鬧交時用粗口感覺十分唔良好

大宅

2021勳章

我老公會爆架,不過都係助語詞,唔會鬧我媽囉!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊