潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021勳章

上星期岩岩出左個B25金鋼色, 配夠幾日之後就有OFFER了

複式洋房

lomilolo 發表於 20-11-24 09:42
我原本10月尾同sa講12月出黑金k25, 結果尋日就要出,因為佢話疫情返袋返得少,同而家本地客搶到好高比例, ...

冇錯,多左人爭,個spending 推高哂所以之前(4、5月)見有JM可以低過1:1出第一個袋真係好lucky

wcpcelia    發表於 20-11-24 12:09

複式洋房

Miyazaki 發表於 20-11-24 09:45
純粹小小個人經驗分享: 我嘅experience係第一個易過第二個好多!
1st quota bag 少過 1:1 K28 (大約兩三個 ...

H既野,真係好講天時地利人和!我呢d冇乜運又新手既唯有等下

複式洋房

Wyy210 發表於 20-11-24 10:51
上星期岩岩出左個B25金鋼色, 配夠幾日之後就有OFFER了

應該唔係第一個quota bag

別墅

2021勳章

SWbck 發表於 20-11-24 11:04
H既野,真係好講天時地利人和!我呢d冇乜運又新手既唯有等下
...

yes! 我呢半年完全感受到呢個道理! 但我覺得最終係會等到你想要嘅野嘅
大家都加油呀

複式洋房

分享我個experience比你,幫你打支強心針先:
我今個月出左第一個quota bag, 黑銀K28,1 : 1.1-1.2 一個星期左右有offer!
好快到你嫁啦! 呢段等待嘅時間,sa有冇曾經offer過咩顏色比你呀?

別墅

2021勳章

我都等緊喺HK出第一個quota bag,十月夠spending,就係覺得如果第一個出K 應該難,加上我比較細粒,只target 25,就更難,所以就request個金鋼 mini C 先,spending 其實應該係夠k25 1:1+,不過都仲係等待中mode

複式洋房

babyloveh 發表於 20-11-24 12:02
分享我個experience比你,幫你打支強心針先:
我今個月出左第一個quota bag, 黑銀K28,1 : 1.1-1.2 一個星期 ...

冇offer過任何顏色呀,只係問過會唔會考慮埋B,話多個選擇機會會大啲,但我婉拒左,表示想出K先

複式洋房

Miyazaki 發表於 20-11-24 11:24
yes! 我呢半年完全感受到呢個道理! 但我覺得最終係會等到你想要嘅野嘅
大家都加油呀
...

複式洋房

autumnmui 發表於 20-11-24 12:29
我都等緊喺HK出第一個quota bag,十月夠spending,就係覺得如果第一個出K 應該難,加上我比較細粒,只targe ...

聽呢度JM分享過,第一個出K25難度係9.999999,分分鐘要1:1.5先至得

大宅

2021勳章

SWbck 發表於 20-11-24 11:02
冇錯,多左人爭,個spending 推高哂所以之前(4、5月)見有JM可以低過1:1出第 ...

我好彩一早同sa講定入咗紙,而家推到好高,上年我第一個quota bag都係b30 熱門顏色1:1,所以希望你早日拎到 good luck

複式洋房

lomilolo 發表於 20-11-24 13:24
我好彩一早同sa講定入咗紙,而家推到好高,上年我第一個quota bag都係b30 熱門顏色1:1,所以希望你最日拎 ...

Thanks JM

複式洋房

回覆 SWbck 的帖子

今年九月儲夠Spending, asked for K25 seasonal 色, 天使SA有提過B會比K易dd, 25 亦係難不過唔係無,係要等耐d, 仲要係我第一個quota bag, 我都知係難,預咗要高配,所以我無數住,都係買自己真心鍾意嘅嘢,結果2個月就等到!! 所以如果SA話幫你搵緊,我諗佢真係冇呃你! 比d耐性! Good luck!!

複式洋房

2021勳章

SWbck 發表於 20-11-24 09:36
明白,噤我佛系等下啦多謝各位JM既分享

有啲人好快,因為睇皮睇色睇扣,金扣個waiting list好長,乜袋都係,唔洗太擔心

複式洋房

K211020 發表於 20-11-24 14:44
回覆 SWbck 的帖子

今年九月儲夠Spending, asked for K25 seasonal 色, 天使SA有提過B會比K易dd, 25 亦係 ...

謝謝Jm分享K25真係好

複式洋房

nakuru 發表於 20-11-24 15:48

有啲人好快,因為睇皮睇色睇扣,金扣個waiting list好長, ...

本來就係諗住大包圍個機會會高d,已經對扣同皮冇要求,淨係颜色上唔要鮮色,諗住可以唔洗等噤耐!

大宅

2021勳章

SWbck 發表於 20-11-24 20:09
本來就係諗住大包圍個機會會高d,已經對扣同皮冇要求,淨係颜色上唔要鮮色,諗住可以唔洗等噤耐! ...

曾經我都試過
同Sa講話只係指定包包和size
對色、扣、皮完全冇所謂
以為咁可以快啲
點知,有個入坑多年既朋友點醒
第一,配左咁多,點解要surprise
第二,唔指定一、兩隻色系,SA點幫你入紙申請
有袋都問哂指定色嘅客先
所以之後,我只冇(emoji)扣和皮

複式洋房

SWbck 發表於 20-11-23 16:09
如題,第一個quota bag想出K28,十月已夠數超過1:1 ,已經等左超過一個月,亦已同Sa溝通過,比spec的範圍也 ...

9月中夠數,10月尾出到第一個quota bag K28 gold colour

複式洋房

2021勳章

SWbck 發表於 20-11-24 20:09
本來就係諗住大包圍個機會會高d,已經對扣同皮冇要求,淨係颜色上唔要鮮色,諗住可以唔洗等噤耐! ...

要有番啲要求

別墅

2021勳章

Rc0303 發表於 20-11-24 21:00
9月中夠數,10月尾出到第一個quota bag K28 gold colour

可以講下配左幾多嗎?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊