自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

2021勳章

李露眉 發表於 20-11-24 09:35
唔信,

不過佢係叻仔,

X 2

佢係最強大腦裏面,表現真係好出色!

珊瑚宮

2021勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Jasmine-4711 發表於 20-11-24 10:29
四太送每個子女幾間屋,
有得住又有租收,所以唔洗再伸手攞.

佢有自己好多生意既,記得佢爸大病臨走前,佢專登攞左本企劃書畀佢爸睇,好似話會上市定點架﹗仲話要畀佢爸見証佢咁叻吖嘛。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

伯爵府

2021勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢做訪問果日冇攞屋企$就信

珊瑚宮

2021勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Mablelin 發表於 20-11-24 10:32
X 2

佢係最強大腦裏面,表現真係好出色!

最強大腦,唔係畀人爆左係造馬咩?

海之風    發表於 20-11-24 11:24

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

2021勳章

嗰陣時有報道話因為有仔/女買跑車等昂貴禮物送女/男朋友,所以賭王決定唔再任洗任用,改為分配好,每個仔女每個月有固定一筆零用錢就算⋯⋯

男爵府

2021勳章

Fiona_yy 發表於 20-11-24 10:31
係用少一分錢都唔得..........

侯爵府

2021勳章

回覆樓主:

由出世到現在,每年每月都自動有錢去佢A/C,尤得佢用,甘咪佢嘅錢囉!
講嘢堅離地,咪似佢囉!

男爵府

2021勳章

my005 發表於 20-11-24 10:36

我冇跟進過喎。
真係有啲咁嘅事咩?

冇聽過

珍珠宮

2021勳章

loveby 發表於 20-11-24 09:30
信唔信何猷君不用家裡一分錢?

我就唔信

其實佢知唔知養育佢成才都要用錢

珊瑚宮

Mablelin 發表於 20-11-24 10:46
我冇跟進過喎。
真係有啲咁嘅事咩?

google下咪知囉。

其實內地有啲真人show,有啲都係做假架。我朋友個女上去玩過(某真人show參加者),真係得啖笑﹗

水晶宮

2021勳章

我就唔信

已經分左燊家啦、自己架啦

伯爵府

2021勳章

my005 發表於 20-11-24 10:36
比人踢爆左造馬, 吾知造假博乜, 又成日上電視博出鏡又出黎講廢話, 都係另一房大女即俞琤個位係公司做實事又低調最叻

水晶宮

2021勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔知何猷君 人工幾多呢......

超模辣媳奚夢瑤產「第5代長孫」 賭王四太豪送19億大禮
https://www.setn.com/News.aspx?NewsID=684304

如果咁叫都叫捱, 佢地都好大使

珍珠宮

2021勳章 熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

做乜咁傻呀...

大宅

2021勳章

回覆樓主:

當日有人傳佢老婆未婚大肚,為咗否認,佢發曬顛話人哋,又話出1億尋子,結果呢?唔夠半年,佢老婆咪生咗個仔出嚟!
佢嗰仔叫何廣燊,係人都知取名時不應同長輩撞名,佢就話係何鴻燊同佢仔取名。嘩,老何當時都傳佢就快唔得啦⋯⋯就算係冇事,我就唔信靠賭起家而又超迷信嘅老何會唔信邪改個孫同自己撞名!
簡單來講,呢個小何生自大到目中冇人,大話就出口成章!

varievarie    發表於 20-11-24 21:04

大宅

2021勳章

笑話

珊瑚宮

dyl 發表於 20-11-24 10:58
比人踢爆左造馬, 吾知造假博乜, 又成日上電視博出鏡又出黎講廢話, 都係另一房大女即俞琤個位係公司做實事 ...

二房大女最做得野﹗

別墅

2021勳章

佢對家裡錢嘅定義可能同一般人唔同

珍珠宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

賭王在生時分好曬啦,淨底果D就起基金分,邊仲有屋企。

伯爵府

2021勳章

我就唔信

咪玩啦!咁都講得出!
佢個世紀求婚點得嚟呀

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊