自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2021勳章

tungking 發表於 20-11-24 19:35
可能系私竇,掩人耳目~低調

咁又係嘅
我正諗緊,嗰頭D 場,就算真係幾十億闊太出現,個場都好up dup...

珍珠宮

2021勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

好懷疑是記者老作出來,公信力甚低。現在風頭火勢,跳舞導師無理由倒自己米,抹黑自己的行業。

別墅

2021勳章

做鴨又要攞貞節牌坊。

別墅

熊熊老婆 發表於 20-11-24 19:30
美孚有好多隱形富豪、富婆㗎

十年前d美孚退休工人靠股票已過億身家。

琥珀宮

2021勳章

anniellm 發表於 20-11-24 19:10
阿嬋真係咁肌渴?!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201124/bkn-20201124144845093-1124_00822_001.h ...

跳舞群組有多名闊太及跳舞導師確診。

新冠肺炎第4波疫情來勢洶洶,跳舞群組累計187人染疫,成為最大染疫群組,中招者不乏名媛與闊太,以灣仔一個跳舞場所的26名確診者計算,10名女性患者的平均年齡為64歲,最大為76歲,而6名男性患者則十分年輕,年齡最細只有24歲,換言之相差52歲,引起外界質疑當中有否不尋常關係。

有男跳舞導師在社交群組表示:「我係其中一個跳舞群組既嘅導師,畢業個阿Sir推薦我去美孚個場教跳舞,佢話嗰度好多上流闊太,我哋行內稱教佢哋跳舞叫做餵雀,的確啲闊太成日比好多貼士,但唔多唔小都成日比人毛手毛腳,不過多數係聽班闊太講下心事,聽下啲八婆嘢為主。」

該名男導師又謂:「我見有唔少同事放工後再有私下約闊太教舞,但無問係咪真係教跳舞,衛(衞)生署尋日搵左(咗)我,初步係陰性,今日會再驗多一次,的確成日比闊太「唔小心」摸JJ(性器官),主要都是比佢哋摸胸多也有好幾個同事係收入同身家唔成比例,仲有無咩想知?」。

64 vs 24
64 做得媽媽。76 做得婆婆
孫 24

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

公爵府

2021勳章

Nbs 發表於 20-11-24 19:17
美孚個場都算上流闊太?! Hahhaa

美孚開賣, 係轟動一時, 好巴閉

果個年代, 屋苑海影荔園, 算係高尚住宅

坐底中橙入住!

公爵府

2021勳章

sjnl43 發表於 20-11-24 19:48

美孚開賣,我婆由木屋搬去嗰度,一住50年,係第一代住客

珍珠宮

2021勳章

回覆樓主:

美孚個場多濶太,即係最近跳老母條片果班係闊太?

侯爵府

2021勳章

男鴨,女淫蟲

珍珠宮

2021勳章

MM2H 發表於 20-11-24 19:26
唔信…… 頭先新聞位閃閃眼太太話,"跳舞係一個好elegant 嘅運動,係強身健體嘅運動"
...

強身健體, 可能係採陽補陰,
我指 同d小鮮肉一齊, 心情年輕d

大宅

2021勳章

回覆樓主:

打一堆字就有人信?夠膽就自拍段片講出來啦,傳來傳去就唔駛負責?每個行業也有隱形帶菌者,不驗不知。

珍珠宮

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

男女真不平等,男既比人摸下就咁多貼士,女既做足幾味都係幾舊水

水晶宮

2021勳章

Chowying 發表於 20-11-24 19:19
年輕男導師?都唔知真定假

我都咁認為,任佢up

侯爵府

2021勳章

男人都一樣時刻想摸少女
只係法律同道德鎖住
d阿太一樣!!

有機仲唔乘機
而且男人通常不會好似女人大叫非禮!!

珍珠宮

2021勳章

jaycee_mami 發表於 20-11-24 19:37
好懷疑是記者老作出來,公信力甚低。現在風頭火勢,跳舞導師無理由倒自己米,抹黑自己的行業。
...

好明顯係

瑪瑙宮

2021勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

sjnl43 發表於 20-11-24 19:48

美孚、是香港第一個大型屋苑~

事實上,美孚新邨一期開售時售價由22,000元起,當時已不是小數目,但到近半個世紀後的今日,只夠買兩方呎。 利嘉閣伍仲華指,現時一期四房樓王盤叫價達2,000萬元,較一手買入價95,000元,近半個世紀漲價210倍。 港置趙美霞稱,一期最細的一房戶,入場價600萬元,較七二年買入價31,750元,勁升188倍.....

置熱話題:樓價半世紀升咗幾多?
https://orientaldaily.on.cc/cnt/finance/20171125/mobile/odn-20171125-1125_00205_003.html

大宅

seaman1982 發表於 20-11-24 20:07
男女真不平等,男既比人摸下就咁多貼士,女既做足幾味都係幾舊水
...

女人肯使錢

別墅

seaman1982 發表於 20-11-24 20:07
...

你未見到公屋阿嬋北上搵隻細三十歲嘅鴨,帶埋隻鴨返香港住公屋啫

公爵府

2021勳章

大力大力 發表於 20-11-24 20:45

美孚、是香港第一個大型屋苑~

勁升幾多倍有個屁意思咩,扣左通帳先講

侵侵係咁QE 唔洗半世紀,08年買而家都好多倍

最重要個地區有無升格, 咁多年前有食力買貴價樓

最重要有無貨換貨,向半山進發,而家變左虎落平陽,做劏房

公爵府

2021勳章

HKITMan 發表於 20-11-24 20:27
男人都一樣時刻想摸少女