自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

stella12 發表於 20-11-24 21:34
又係做啲唔做啲 有鬼用咩

政府成日做嘢唔湯唔水

珍珠宮

luckybaby2011 發表於 20-11-24 22:14
老人家點用吖、佢哋d打出打入機黎架

Deleted。回錯

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

唔強制, 都係好多人唔用.
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

可以當量體溫咁,要喺門口嘟埋code先準入,不過都係要店方執行,食客又跟先得。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

fannymama123 發表於 20-11-24 21:03
申請左都要市民用先有用架。。。
咪係囉,有 d 人又會話冇自由,比政府知道晒行蹤,仲有一批老人家仲係用緊舊手機,咁叫佢地點用呢
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

jamesbond007 發表於 20-11-24 21:34
唔系强制性,無咩用

就算強制都冇用,D人會玩嘢:我冇智能電話㗎,唔比食飯呀?
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

侯爵府

newinewi 發表於 20-11-24 20:25
陳肇始: 所有食肆周四起須申請「安心出行」二維碼

食物及衞生局局長陳肇始今日(24日)宣布,要求所有食 ...

都廢既,如果大家都自律,就唔會出現咁多乜乜群組啦,咩都話自願性質,有鬼用咩

首頁

尾頁

跳至