夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021勳章

Wongbuddy 發表於 20-11-27 20:38
回覆 alicewong18 的帖子

係咪林嘉X 好似傳過佢係小3 但後來就話佢自己澄清左係人地完結先開始 ...

當年報紙賣晒啦
個個男嘅都話自己離咗婚先開始,女嘅就話自己無搶人老公
空穴來風呀
你google下,林小姐當年搞過好多人夫

大宅

2021勳章

cupid0627 發表於 20-11-27 20:59
當年報紙賣晒啦
個個男嘅都話自己離咗婚先開始,女嘅就話自己無搶人老公
空穴來風呀

大宅

2021勳章

回覆 cupid0627 的帖子

嘩 佢個樣勁純呀 所以真係冇樣睇

大宅

2021勳章

Wongbuddy 發表於 20-11-27 21:23

我出賣了年齡

大宅

2021勳章

Wongbuddy 發表於 20-11-27 21:23

依d無樣睇架

男爵府

2021勳章

回覆 Wongbuddy 的帖子

即是咩咩朱並上咩咩咩鼻菩呢个人自信心爆棚咁講俾人知自己仲有大把market! 勁
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

大宅

2021勳章

回覆 bsg 的帖子

諗起之前間公司有一對男女 (兩個都係公司既fit馬 顏值高 好觸目嗰種) 佢地各有另一半 亦都有帶過出黎和同事聚會 點知嗰對男女攪埋左 仲高調去旅行 但當然佢地另一半唔知 只有公司既人知

大宅

離婚啦,你咁堅強,值得拥有更多更好。每個人生命都有唔同考驗,有苦有甜,願神與你同在。

大宅

Good-Life 發表於 20-11-26 00:01
可能係心軟既時候會好容易原諒,但心裏面始終有條刺,會經常想起發生過既事,亦會變得不再信任而經常懷疑 ...

好明白你既心情,我就係選擇左原諒......

大宅

2021勳章

minikobe 發表於 20-11-28 01:15
好明白你既心情,我就係選擇左原諒......

原諒都分好多種級別,我覺得小三有埋bb已是極限,你老公同小三有埋小朋友?你原諒了他??

大宅

2021勳章

alicewong18 發表於 20-11-28 07:47
原諒都分好多種級別,我覺得小三有埋bb已是極限,你老公同小三有埋小朋友?你原諒了他??
...

同問,即係洗米華再版?

男爵府

2021勳章

MoonT 發表於 20-11-26 03:45
佢已經接咗小三係奶奶度住,即係諗住3人行,你只能接受或者放手
佢而家唔係本求你原諒佢,要你接受,豪門闊 ...

當自己洗米華

男爵府

2021勳章

Good-Life 發表於 20-11-25 23:50
點解好地地要去破壞人地家庭?明知個男人係外面講曬幾愛你都好,佢都係會翻屋企做一個好老公好爸爸嘅角色, ...

個個都話離婚,俾我唔會離婚,仲會對c6比以前更好(當然係扮出黎),扮晒原諒但個心就唔原諒,坐住個正室位死都唔走,但一早已放低呢個男人自己出去玩

複式洋房

樓主,你個賤人老公做得出咁樣背判你,代表唔愛你。離婚係為自己及仔仔最好決定。我覺得個有小三就算斬斷都難,更可況個賤女人有左,千萬唔好心軟,個男人只會多多藉口返去個小三度。做女人,個老公唔錫自己,要靠自己,錫自己多d.

大宅

2021勳章

Pinky28 發表於 20-11-28 09:08
個個都話離婚,俾我唔會離婚,仲會對c6比以前更好(當然係扮出黎),扮晒原諒但個心就唔原諒,坐住個正室 ...

咁曬時間做戲為嘜?為面子?為道氣?唔輸得?咁既男人要嚟見住做戲都噁心自己啦,早過自己生活唔好再比小3同1佢個b左右同個仔人生仲好啦!

大宅

2021勳章

個個都話離婚,俾我唔會離婚,仲會對c6比以前更好(當然係扮出黎),扮晒原諒但個心就唔原諒,坐住個正室 ...

其實好難架,一日放唔低,講就易做就難!

複式洋房

green1apple 發表於 20-11-27 20:29
回覆 lady_mama 的帖子

如果本身已經係一團粉團咁既身形,元秋姐戲入面包租婆咁既性格,咁仲会唔会有marke ...

咁就要睇下自己吸引人嘅地方
樣可能冇得變 但係身型 生活態度等等 可以自己控制同改變
有時外表係會吸引男人去認識
但係講到尾 維持關係係靠內在

複式洋房

雖然呢個都可以
但係首先要過到自己嗰關
理想就係唔俾小三坐正 自己出去玩
但係有幾多個女人 係真正開不如早啲放手 再去覓幸福好過
早走早超生

複式洋房

2021勳章

Good-Life 發表於 20-11-25 23:50
點解好地地要去破壞人地家庭?明知個男人係外面講曬幾愛你都好,佢都係會翻屋企做一個好老公好爸爸嘅角色, ...

加油,唔值得再為渣男留低,
有甘耐風流實會有甘耐折墮。
雖然十年係好愛,老公係生活一部分,但做到甘唔知錯,唔會值得為佢而生活。
值得愛自己多d…

珍珠宮

2021勳章

回覆樓主:

如果想一直同老公走下去,只有小三落仔才可繼續行,若不是只能你離開了。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊