自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

世界衛生組織(WHO)11月23日在其網站上發布當天新冠肺炎例行記者會的影片,緊急項目執行主任瑞安(Michael Ryan)在會上稱,引致新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)的病毒有可能在很早的時候,就在世界不同的地點和時間感染一批人。

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

之前意大利都話舊年都已經係河水樣本中發現呢隻病毒

公爵府

呢個病毒直情全世界大災難

ada0707    發表於 20-11-28 09:58

伯爵府

總有一個 Ground Zero ,但相信非常難確定 ......

大宅

microplanet 發表於 20-11-26 15:48
世界衛生組織(WHO)11月23日在其網站上發布當天新冠肺炎例行記者會的影片,緊急項目執行主任瑞安(Michael ...

啲人唔會信架啦!黃家人話是世衞遍幫中國,問佢點解要幫中國,佢話佢點知,總之就有問題,唔可以講咁清楚,怕比人監聽(當時在電話中)。

wcpcelia    發表於 20-11-27 16:40

大宅

康晴比比 發表於 20-11-26 16:22
啲人唔會信架啦!黃家人話是世衞遍幫中國,問佢點解要幫中國,佢話佢點知,總之就有問題,唔可以講咁清楚 ...

唉⋯⋯⋯

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23356754&extra=

參考吓呢個po

水晶宮

2024勳章

幫樓主補link

【新冠肺炎】世衛:病毒最初分佈全球各地 中國武漢只是發現地 https://www.hk01.com/article/553892?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

水晶宮

回覆樓主:

有啲國家當咗係流感就算

男爵府

ddkaka 發表於 20-11-26 17:32
有啲國家當咗係流感就算

我覺得一定係老味囉originally

記唔記得佢哋流感死幾多人

公爵府

2023年兔年勳章

。。。。。。

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ddkaka 發表於 20-11-26 17:32
有啲國家當咗係流感就算

老尾囉!!老尾都有人承認一早已感染這病毒,比中國發現的時間更早。但老尾蛇咬都唔認,係都要推向中國

侯爵府

PUIPUI2000 發表於 20-11-26 17:35

如果唔係尾國的生化武器的話,我覺得會係歐洲嗰邊發源地,除了污水渠事件,更早之前的一些血液樣本已經發現病毒抗體,可以証明歐洲早有人感染病毒

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

YC 唔會信㗎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

康晴比比 發表於 20-11-26 16:22
啲人唔會信架啦!黃家人話是世衞遍幫中國,問佢點解要幫中國,佢話佢點知,總之就有問題,唔可以講咁清楚 ...

美國下任總統敗燈都要入返世衞啦!
佢都支持世衛偏幫中國

珍珠宮

回覆樓主:

愛心無極限,多做些善事

全球抗疫吧!科學的東西留給專家吧!

大宅

回覆樓主:

前日嗰 COVID 19 聯合記招,毒果妓者仲武漢肺炎前,武漢肺炎後,而張醫生又答佢嘅,我真係想講咪鬼答佢啦!咁唔尊業,同佢講都係嘥氣

公爵府

畀面勳章

PUIPUI2000 發表於 20-11-26 17:35

死左十萬人,平均10人入院一人就死亡

珍珠宮

仲講緊武漢肺炎果班,炒哂車

珍珠宮

anita_yps 發表於 20-11-26 16:13
之前意大利都話舊年都已經係河水樣本中發現呢隻病毒

意大利最新研究發現,新冠病毒係去年9月已經係意大利傳播。

首頁

尾頁

跳至