自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

伯爵府

伯爵府

PaPa 發表於 20-11-26 23:14
【馬勒當拿逝世】網民誤以為麥當娜過身,特朗普都中伏?

笑死

男爵府

小小馬奇朵 發表於 20-11-26 23:34
侵侵應該畀人整蠱

我都揾吾到呢度post

侯爵府

Sorry 笑左⋯⋯

好無聊,但我突然諗起曾經有位bk jm 以為麥當娜係日本人⋯⋯

侯爵府

yintinga 發表於 20-11-27 12:50
你地真係仲好笑,淨係睇標題就笑浸浸,文中都講左係惡搞啦!

利申:支持拜登

呢啲都玩,好無聊

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

水晶宮

傻嘅都可以做總統,真係好缺人才

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原來唔係真

男爵府

笑死人咩

子爵府

假的

"網上流傳一張美國總統特朗普(Donald Trump)在Twitter上悼念的截圖,指他混淆馬勒當拿和麥當娜:「Very sad to hear about the death of Maradona. A great person. Her music was wonderful. I remember listening to her albums in the early 1980’s. Rest In Peace!(非常傷心聽到馬勒當拿離世嘅消息。佢係一個偉人,佢嘅音樂好出色。我記得我喺80年代初聽佢嘅唱片,請安息!)」不過,特朗普的Twitter卻沒有上述帖文。"

珍珠宮

回覆 小小馬奇朵 的帖子

呢個堅好笑.娜姐真係"睬過佢"
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

珍珠宮

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

呀麥大姐應該俾咩反應呀大總統

我未死

我將來真係過世,會搵你,咪住,你應該比我先去咗移民

點報仇

更新:睇埋後來post,原來係創作!係咪因為麥大姐拍左套貝隆夫人,
同唱咗首 : don’t cry for me Argentina

首頁

尾頁

跳至