心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2021勳章

有無人覺得自己係生存,唔係生活?

珊瑚宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我囉,生存就為左醫病,完全冇人生意義,好想好想大限之日快d到!!

侯爵府

2021勳章

生存才有生活好的...加油啦...

珊瑚宮

2021勳章

最緊要無病有工開

子爵府

2021勳章

回覆 issactmaria 的帖子

每個人都好似受緊罪,唔覺得有人好開心生活緊

複式洋房

由出生一刻已是被生存
一定要努力一定要面對一定要積極一定要繼續生存
直至被容許解脫

侯爵府

2021勳章

simpleAA 發表於 20-11-28 23:54
回覆 issactmaria 的帖子

每個人都好似受緊罪,唔覺得有人好開心生活緊
我又唔覺得係唔開心生活,人係需要積極埋樂觀的去面對的...排除萬難才有希望...唔好甘灰...

我做人好開心...揾錢過好的生活,也比好的生活給仔女...

我也要過得好同C 服...己足夠了...

禁止訪問

別墅

有沒有試過一些劇痛的煎熬?牙痛也可以。當你在劇痛之中,你便會覺得原來平時沒病沒痛的時候,感覺是如此舒服,看到花草也特別美麗,只是站著、坐著也是如此幸福。
嘗試接觸宗教,常感恩,甚至助人,便能感到生活的快樂。

大宅

熱血金章

其實搵到生存在世上的意義,自然就會享受人生。

任何事都不會白白出現,正如一個人不會白白來到世上,每個人都有他們各自的使命的。^_^

複式洋房

Totally understand that and know how you feel, but be positive!Law of attraction!! think positive, and things will get better!!!
support x 100000

複式洋房

生活

大宅

2021勳章

呢一年係

別墅

生存好像睇一套戲. 有人睇的是經典, 全無冷場. 更多人睇的是爛片. 在悶到想死時, 總會發現有些比較好看的地方. 或者結尾先至最精彩. 不要一早離埸.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊