自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

自求多福

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

櫺囹桼 發表於 20-11-27 08:00
感恩節就要出遊!全美航空圖驚如「蝗蟲過境」 醫護怒:這是謀殺
美國人極度重視家人團聚的感恩節到來,儘 ...

自我中心大過天,黎緊幾個星期又會再創新高!恭喜美國,應該唔會有其他國家超越,繼續第一!

子爵府

減齡達人勳章

民主自由萬歲

翡翠宮

peaceaa1122 發表於 20-11-27 11:08
自我中心大過天,黎緊幾個星期又會再創新高!恭喜美國,應該唔會有其他國家超越,繼續第一!
...

每天二.三十萬唔係冇可能

伯爵府

跟住尾國總統又出黎推卸責任, 要求中國賠償

侯爵府

2024年龍年勳章

平平常常 發表於 20-11-27 09:38
疫苗會有副作用,直接感染病毒成就最好的天然疫苗,而且是免費又沒有副作用。

感謝歐美各國人民以身體去 ...

係呀, 所以都吾明白有咩好感恩, 佢哋有冇反省下自己點樣對印第安人?!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

okgoodla 發表於 20-11-27 17:39
係呀, 所以都吾明白有咩好感恩, 佢哋有冇反省下自己點樣對印第安人?!
...

好諷刺
放下自在

翡翠宮

okgoodla 發表於 20-11-27 17:39
...

恩將仇報

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

感恩節就要出遊!全美航空圖驚如「蝗蟲過境」 醫護怒:這是謀殺

自私的美國人!
仲話中國人乜乜物物,美國先係最raw個啲生物呀
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

再過一星期咪........................................................

珍珠宮

廷廷媽 發表於 20-11-27 08:14
疫苗7成人接種,病毒就斷纜,咁7成人惹到係咪都會斷?美國日日十幾廿萬,未出疫苗前應該有7成人中招了
...

但中左可以再中

珍珠宮

幅圖入面有好多航班係飛離美國去其他地方....
又週圍散播

侯爵府

2024年龍年勳章

lemontea520 發表於 20-11-27 18:14
自私的美國人!
仲話中國人乜乜物物,美國先係最raw個啲生物呀

成日幻想中國人要征服地球征服宇宙, 其實白人先恐怖!

英國人當年截載一船嘅死囚响brisbane 上岸, 一上岸就用槍射死啲土著! 呢啲黑歷史無人提? 不過起碼班英國佬响澳洲搞埋啲咩感恩節!

美國人個種咪又係英國同歐洲人來的! 一樣! 有暴力dna!

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

自由係要付出代價

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

恐怖

侯爵府

ocarebear 發表於 20-11-27 08:17
冇知識判斷美國的感染政策, 最緊要佢哋唔好嚟香港就得

我諗換做喺香港地圖裏面嘅巴士的士同埋地鐵,我地一樣好似蝗蟲過境,諗起都驚⋯⋯ 

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

尾國人,最緊要豉油。
好自私的民族!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

自私自我不顧其他人,自由為大,真係冚家富貴囉!

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

cattz288 發表於 20-11-27 08:27
香港政府仲諗緊點嚴控入境人士! 諗緊

諗緊?香港政府而家控制入境的政策,美國係指定高風險地區,需要有特區政府要求的ISO 15189認可或獲所在地方的政府承認或核准的化驗所的2019冠狀病毒病核酸檢測報告,並連同不少於14日的酒店訂房證明先可以登機,並於抵港當日及第10日做深喉唾液樣本檢測。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Protea 發表於 20-11-27 20:44
諗緊?香港政府而家控制入境的政策,美國係指定高風險地區,需要有特區政府要求的ISO 15189認可或獲所在地 ...

又如何? 旅客仍自己乘坐任何交通工具去酒店, 行個大運都仲得
放下自在

首頁

尾頁

跳至