自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有交帶, 係好事! 應該要讚自己教得好

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

樓主有福氣

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

鄧你開心

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

flower0885 發表於 20-11-27 11:00
個仔已經24歲

已經出來工作

就咁睇佢孝順你, 而且關係好好, 當你好朋友咁。
如果佢唔係事事都要問你意見先咁行動, 咁又唔算裙腳仔既。
最緊要佢自己有主見。

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好乖仔,戥你開心﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

水晶宮

聽你咁講,唔算裙腳仔。佢係有交帶兼乖仔,羨慕

禁止訪問

翡翠宮

回覆樓主:

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

真開心。

到阿仔有女朋友就要學識放手,做個真正好媽媽

伯爵府

回覆 flower0885 的帖子

有冇女朋友? 咁乖仔, 有女的JM要注意

大宅

好乖

大宅

你可以再講多D嗎分享吓 五年級至中三青少年 係咪個個都反???
其實駁咀OK, 做父母唔會嬲, 反而乖到一個點我先驚
我聽Talk 話過 最好的家庭就係即使仔女到青春反叛期都願意對父母說話

你仔次次同你交帶, 你會唔會長氣問候

珍珠宮

個仔已經24歲

已經出來工作

父母子女感情好先會咁

伯爵府

熱血勳章 BK Milk勳章

希望我兩個仔大咗都會咁

男爵府

如果我女將來對我咁好就真係完美啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

又孝順又乖
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

用心教子女,必定有回報。

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

個仔已經24歲

已經出來工作

唔駛驚佢係裙腳仔
我兩個仔都20+,我地感情都係好好,成日whatsapp溝通,但係佢地絕對唔係裙腳仔,佢地十幾歲考左dse時,已經自已去外地自由行十日八日

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主:

好孩子

首頁
12345...7

尾頁

跳至