夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

holovebb 發表於 20-11-28 10:32
搵佢咪即係話俾佢聽你攪唔掂個老公,依家要佢(幫手)同老公分手先可以繼續做到佢老婆,咁搵佢就表示你認 ...

係,明白。謝謝你真心的留言。當局者迷

男爵府

holovebb 發表於 20-11-28 12:45
如果個男人因為被威脅而放棄小三嘅話,咁嘅男人都唔應該要啦!小三反而興幸早走早著,由得你接收番件垃圾 ...

個男人講到尾最愛佢自己就真,個小3真係要多謝個老婆呀,個老婆既然無左個老公過唔到世真係留番個男人慢慢同佢過世,係我一早踢走條垃圾算,為自己,為生我養我既父母爭氣,唔係要卑躬屈膝咁求個男人返嚟我身邊,佢對我可能人生十年二十年,我父母對左我二,三十年甚至更耐,一個過客唔值我咁做

伯爵府

回覆 bsg 的帖子

但系好多女人就是要發洩係小三身上,起碼覺得可以為自己出啖氣,忍咗好耐,打到佢驚为止,馬上離開自己個c6。
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

男爵府

green1apple 發表於 20-11-28 14:55
回覆 bsg 的帖子

但系好多女人就是要發洩係小三身上,起碼覺得可以為自己出啖氣,忍咗好耐,打到佢驚为止 ...

其實依個行為最令人反感,有能耐的女人,只會解決不忠的男人,沒能耐的才來找小三。真係一啲都無錯,基本無左個男人唔得,自己連尊嚴都唔要搵個小3又何苦

複式洋房

addicted 發表於 20-11-27 16:14
你哋有冇試過主動搵小三?

一定唔會
如果你係想多謝佢 俾你知道你老公嘅真面目
而家你放棄佢 留返件垃圾俾佢慢慢嘆
咁你就幫搵啦

Charsss    發表於 20-12-7 16:56
Charsss    發表於 20-12-7 16:55

別墅

不要太執着

自己追求美好的生活

禁止訪問

子爵府

bsg 發表於 20-11-28 18:01
其實依個行為最令人反感,有能耐的女人,只會解決不忠的男人,沒能耐的才來找小三。真係一啲都無錯,基本 ...

我自問是你口中有能耐的女人。當日,我夜晚走上前夫辦公室,撞破他和小三在一起,我碰也沒有碰過小三一下。跟前夫攤牌之前,還問小三:「X小姐,陣間我講啲嘢可能唔啱你聽,你要唔要出一出去先呀?」前夫豪氣地跟小三說:「唔使啦,你留喺度!」結果,我和前夫攤牌,對質一兩小時,當然我罵的多,前夫只懂回我:「呢樣唔關你事!」可憐小三一直在旁邊,一動也不動。之後每次回想,我都覺得自己贏得漂亮,哈哈哈

男爵府

cupid0627 發表於 20-11-28 23:10
我自問是你口中有能耐的女人。當日,我夜晚走上前夫辦公室,撞破他和小三在一起,我碰也沒有碰過小三一下 ...

真係漂亮,近日都有花生食就係一個人工先有到b既老婆發現自己個老公係佢岩岩有左個時出軌,然後就搵一大堆人去打比小3,又話要生要死要落仔,仲講到無郁手啦~不過佢平日為人都幾無家教,人地幫佢就奉旨,仲要話人幫得唔夠個d,幫完佢唔該都無聲,對人態度都差,個老婆就同左人講啦,版本仲話個老公又求又喊跪佢原諒,個人又同大家開心分享,但大家一致覺得似係個女人無左個老公唔得,搵人去搞個小3,係灑脫既又恨心就唔會做d唔要尊嚴既野,仲話要落仔要脅個男人,平日講到個老公聽話過隻狗啵(佢係真係咁形容) 所以何苦去搵小3又無晒尊嚴比人知等人笑呢,等大家有花生食呢?

伯爵府

回覆 bsg 的帖子

可能佢想話俾人知,自己馴服得c6幾好,乖過隻狗喎,幾咁威風同有霸氣,仲有一堆朋友為佢撐腰tim, c6又肯死狗低頭咯,佢仲唔覺得自己嬴哂小三又有面子。其實佢心入面,究竟佢仲愛唔愛佢呢個c6呢?

男爵府

green1apple 發表於 20-11-29 10:10
回覆 bsg 的帖子

可能佢想話俾人知,自己馴服得c6幾好,乖過隻狗喎,幾咁威風同有霸氣,仲有一堆朋友為佢 ...

愛唔愛就唔知,不過你講中佢真係覺得好威成日曬自己個c6比佢教到幾好,其實一路私下大家覺佢唔識尊重c6,所以有人開心分享佢自己同人講c6出軌時,個個都食花生mode,大家都講佢c6偷食好正常,個老婆份人人品咁差,心地又唔好,講到個老公同埋小3一樣好耐,仲要個老公同小3曾經有過b,但小產左,成堆友仲叫知情者緊係勸佢原諒佢c6唔係以後邊有花生食

珍珠宮

Wongbuddy 發表於 20-11-28 10:08
回覆 858D 的帖子

你當時搵個(差啲)小3講咩?
嘻嘻,我大大方方咁同佢做朋友,得到佢了解我為人信任我後,才套到佢料來達到 知己知彼,百戰百勝。
我同個(差啲)小3講嘅嘢,好似 青少年時期,知道人地暗戀我,但人地又冇口講話係鍾意我喔,硬係就係咁同我搞曖昧,如果我直接問人「係咪暗戀」我,係就過主,唔使浪費佢資源,人地回我一句,「冇吖,你自作多情之嘛」,咁我咪好瘀!所以我從來唔會採取樓上嗰啲戰略。
我戰略之一:靜觀其變,用 齊威王 三年不鳴,三年不飛之法 來的辨別忠奸。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

大宅

回覆樓主:

其實我唔會見小三 不過好奇係一個點樣的女仔
我只在乎個C6有無錢 如果夠水喉 咁我咪繼續扮唔知 為仔女又好 為錢又好 為名份又好 唔想益人坐正都好 我會忍
因為我想仔女係名正言順的 而唔係單親 然後就盡量cap水 自己吃喝玩樂又好 玩小鮮肉都好 打牌消磨時間仲好 總之佢有佢happy 我有我享受人生 仔女又有充足資源用✌✌

男爵府

adacheung815 發表於 20-11-29 12:18
其實我唔會見小三 不過好奇係一個點樣的女仔
我只在乎個C6有無錢 如果夠水喉 咁我咪繼續扮唔知 為仔女又好 ...

阿姨,我不想努力了

大宅

bsg 發表於 20-11-29 12:24
阿姨,我不想努力了

舊垃圾可以唔要 但錢唔可以唔要 如果佢肯分身家 當然離婚就最自由 唔駛對住件垃圾 就好似洗米嫂 如果可以分身家 我一定走佬la

大宅

回覆樓主:

仔女留返俾C6養 自己拎舊錢走佬
趁後生 或者仲可以有第二春
間唔中又可探仔女 仔女大又可享仔女福 總之用到C6盡 自己cap水王

伯爵府

回覆 bsg 的帖子

這樣子呢個c6還在跟個小三一齊,同時間又繼續被精神虐待,花生友又期待住繼續食花生無限loop,遲早變第二個張教授喎

子爵府

回覆 bsg 的帖子

佢平日攞晒威又點吖 以為自己係人生大贏家 但最後佢老公可能就係覺得自己連狗都不如 幾忠心都搵另一主人啦 其實佢呢種性格先至更加唔可以冇左個老公 佢應該係極度崩潰 反差咁大 佢點接受 佢喺人前繼續攞威都冇用啦

男爵府

adacheung815 發表於 20-11-29 12:33
舊垃圾可以唔要 但錢唔可以唔要 如果佢肯分身家 當然離婚就最自由 唔駛對住件垃圾 ...

岩,有錢最實際,如果仔女大更加可以放心離婚走人!

男爵府

Wongbuddy 發表於 20-11-29 12:52
回覆 bsg 的帖子

佢平日攞晒威又點吖 以為自己係人生大贏家 但最後佢老公可能就係覺得自己連狗都不如 幾忠 ...

係,對住唔相熟既人,人地幫佢佢仲可以噴人地(用粗口),諗到諗到佢對c6可以訓練成點,所以花生友們覺得跪地個個唔係佢c6係佢就真,個人要面仲要大肚,離婚佢一定唔會怕比人笑到面黃,但個個都等緊佢c6 點忍十個月而再去食女,花生無限loop

首頁

尾頁

跳至