自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

群姐這名情婦現時身家或逾1億美元(約7.8億港元)

俄羅斯有傳媒調查發現,現年68歲的總統普京早年跟一名女清潔工搭上,並育有1名17歲私生女,這名情婦現時身家或逾1億美元(約7.8億港元)。惟克里姆林宮發言人指,從未聽過這個所謂情婦的名字。

報道指,該名為克里維諾吉赫(Svetlana Krivonogikh)的情婦出身貧苦家庭,曾當清潔工,後來獲得跟普京有密切關係的俄羅斯銀行小量股份,並在多個城市擁有物業。有指她更擁有一間有色情演出的夜總會,估計身家達1.02億美元。

報道指,克里維諾吉赫2003年為普京誕下私生女,名為葉利扎維塔(Yelizaveta)。報道沒有公開她的照片,理由是她還未成年,但把她的照片交給臉部辨識專家比對,發現她與普京的相似度達70%。

wcpcelia    發表於 20-12-2 17:05
ada0707    發表於 20-11-28 09:50

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

清潔男人身體的工人

伯爵府

對比威廉王子同有夫之婦嗰單醜聞,依單野真係雞毛蒜皮嘅小事。

伯爵府

回覆樓主:

清潔工其實係特務?

水晶宮

9157 發表於 20-11-28 00:18

有咩?邊單呀?

伯爵府

ricecooking 發表於 20-11-28 00:56
有咩?邊單呀?
都好一段時間,好似係梅根走之前

公爵府

未聽過啊?

男爵府

conniemar 發表於 20-11-28 00:20
清潔工其實係特務?

伯爵府

你係咪想講Prince Charles 同卡美拉?

侯爵府

mickeyeva 發表於 20-11-27 23:29
群姐這名情婦現時身家或逾1億美元(約7.8億港元)

普京 的確有種魅力 鐵漢

水晶宮

ricecooking 發表於 20-11-28 00:56
有咩?邊單呀?

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/322866/%E5%82%B3%E5%A8%81%E5%BB%89%E7%8E%8B%E5%AD%90%E6%90%AD%E4%B8%8A%E5%80%99%E7%88%B5%E5%A4%AB%E4%BA%BA%E7%8F%BE%E5%A9%9A%E5%A7%BB%E5%8D%B1%E6%A9%9F-%E5%87%B1%E7%89%B9%E5%B8%B6%E4%BB%94%E5%A5%B3%E5%9B%9E%E5%A8%98%E5%AE%B6%E9%81%BF%E4%B8%96

可能安心事件太爆, 所以無留意呢單

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

嘩,真的 miss 咗咁爆既花邊新聞

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

呢單比我就唔信啦,Kate呢個friend個樣又老又陳欣健咁款,莫非佢似佢亞爸鍾意又老又巢?

珍珠宮

開心吸收勳章

當真?資料來源?

珍珠宮

InkCartridge 發表於 20-11-29 16:13
當真?資料來源?

YouTube都好多coverage

https://www.thelist.com/156868/the-truth-about-prince-william-and-rose-hanburys-relationship/

Rose冇Kate靚,而且佢老公大佢23歲,基本係老爸嘅感覺,但搞自己好朋友老公,呢種女人就真係要落地獄!

珍珠宮

開心吸收勳章

mizuho 發表於 20-11-29 16:58
YouTube都好多coverage

https://www.thelist.com/156868/the-truth-about-prince-william-and-rose-hanbu ...

多謝!不過都有報道話傳聞不實,並指出係威廉同哈里不和而傳出

珍珠宮

DonnieBB 發表於 20-11-29 13:13
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/322866/%E5%82%B3%E5%A8%81%E5%BB%89%E7%8E% ...

威廉王子咁吾識諗,佢老豆已經係人辨啦,皇位一直都吾傳位比佢,只要桃色新聞如同前途盡毁

Love and Kindness are never wasted.

首頁

尾頁

跳至